A-STAY ligt vlak naast het centraal station van Antwerpen en heeft 190 kamers, waarvan er 8 toegankelijk zijn. Het is een perfect verblijf voor alle soorten reizigers. In de buurt van al het openbaar vervoer en de belangrijkste taxistopplaatsen is het hotel goed verbonden en gemakkelijk bereikbaar.

Sinds de opening eind 2019 is dit nieuwe zelfbedieningshotelconcept een levend technologielab met een stedelijke vibe. Supersnelle Wi-fi, comfortabele bedden en een regendouche voorzien de kamers van wat er echt toe doet.

Grabn’go food-wall, koffie & thee corner en gym zijn 24/7 open, net als verschillende co-working areas, waaronder de serene, overdekte tuin waar je het hele jaar door van kunt genieten. De menselijke maat wordt natuurlijk niet vergeten. Het team van Locals van A-STAY staat 24/7 klaar om gasten te verwelkomen en te helpen. Er is geen vraag of probleem, groot of klein, dat het team in grijze shirts niet wil en kan behandelen.

Bij A-STAY Antwerpen zijn evenementen meer dan welkom. De vergaderzaal in directiestijl zijn perfect voor 8 personen, terwijl de onlangs geopende Urban Tent DE plek is in Antwerpen. Een overdekte tuin die gemakkelijk kan worden omgetoverd tot een hemelse locatie voor uw volgende evenement. De tent kan tot 80 personen herbergen en opereert onder het motto ‘Onconventioneel is beter’. Muziek, foodbikes, allerlei verrassingen… Het enige wat je hoeft te doen is je wensen en ideeën delen, en het team van A-STAY zal je helpen bij het organiseren van je evenement.

Hard werken en harder spelen is geweldig, maar wat nog beter is, is eerlijk zijn tegenover de planeet waarop je hard werkt en harder speelt. Daarom is A-STAY een Green Key gecertificeerd hotel en zorgt het ervoor dat jouw verblijf in Antwerpen duurzaam is.

Waarom kiezen voor A-STAY? Voor de centrale ligging, 24/7 Grabn’Go self-service, verschillende co-working spaces, onconventionele lobby en het unieke design. Het is leuk maar 100% professioneel!  En het is een stukje (straat)kunst.