Het laatste nieuws

Crowne Plaza Antwerpen en EventMasters slaan de handen in elkaar om een gloednieuw en opwindend teambuildingprogramma aan te bieden aan bedrijven en groepen die op zoek zijn naar innovatieve manieren om teamwork en samenwerking te bevorderen. Met een reeks boeiende activiteiten belooft dit partnerschap een op maat gemaakte ervaring te bieden die zowel toegankelijk als leerzaam is voor verschillende groepen.

De twee organisaties bieden een aantal zeer gevarieerde activiteiten aan, van het spannende “Beat the Box”, een muzikale “crescendo” tot en met het leerzame proces van het maken van een eigen Gin en Tonic.

Het doel is om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van teams en hen de mogelijkheid te bieden om op verschillende manieren samen te werken en te groeien.

De activiteiten kunnen perfect plaatsvinden op verschillende locaties binnen Crowne Plaza Antwerpen. Het hotel biedt een scala aan vergaderfaciliteiten. Van de ruime vergaderzalen “The Docks” op het gelijkvloers tot de exclusieve Sky Meeting faciliteiten op de 16e verdieping, met adembenemend uitzicht over de stad Antwerpen.

4 Sterren Conferentiehotel Antwerpen – Crowne Plaza Antwerpen

Evenementbureau Mechelen – Event Masters