WIMEC – Dé evenementenlocatie in de Kempen!

WIMEC in Turnhout is de ideale evenementenlocatie voor bedrijven gaande van kleine Kmo’s tot multinationals. Samen met een uitgebreide catering, volledig afgestemd op maat van jouw noden en wensen, voorzien zij maar liefst 6 zalen waaronder een 900 m2 polyvalente zaal, ideaal voor meetings en brainstormsessies tot grotere producties en personeelsfeesten.

Verscheidene zalen staan voor jou ter beschikking met een capaciteit van 2 tot 900 personen. In iedere zaal worden jij en je gasten met passie en enthousiasme ontvangen door het WIMEC-team. Bij WIMEC gaat het immers niet alleen om zalen verhuren, maar om iedereen die gelooft in de kracht van live events op een professionele en hartverwarmende manier te ondersteunen.

Daarnaast is de bereikbaarheid een enorme troef. De plaatsing vlak bij de snelweg, de nabijheid van Nederland en Duitsland, alsook de korte afstand tot de luchthaven van Antwerpen en Eindhoven, maken dat je zorgeloos de weg naar hen toe weet te vinden. Met als pluspunt, voldoende parkeergelegenheid.

Geef nu je creativiteit de vrije loop in de zalen van WIMEC!