Het Lindner Hotel Antwerp | JDV by Hyatt ligt midden in de beroemde diamantwijk, vlakbij één van de fraaiste stations ter wereld, het monumentale Centraal Station. Het elegante en ongedwongen viersterrenhotel is een aantrekkelijk vakantieverblijf, een veelzijdig congresoord en een stijlvolle city lounge. Op wandelafstand ligt het levendige stadscentrum van Antwerpen. Met kleurrijke winkelstraten als de Meir en een rijk aanbod aan kunst en cultuur is het een echte must voor iedereen die de stad bezoekt. Ook de talloze bezienswaardigheden zijn niet te missen. Er is genoeg te beleven om van elk verblijf een aparte ervaring te maken!
Het Lindner Hotel Antwerp | JDV by Hyatt werd begin mei 2009 als eerste Belgische hotel met “5 Hamer” onderscheiden (op een schaal van 1 tot 5) en behoort daardoor tot de topbusinessadressen van België. De classificering, die geldt voor Nederland en België, werd ingevoerd door www.vergaderhamer.be.

Dertien multifunctionele vergaderruimten met een oppervlakte tot 266m² die gedeeltelijk met elkaar kunnen worden gecombineerd, zorgen voor een aangename vergader- en werkatmosfeer. Alle vergaderruimten hebben daglicht en bevinden zich op de 2de, 3de of 12de verdieping.

Alle vergaderruimten beschikken over:
• Moderne meubilering
• Een moderne, audiovisuele uitrusting
• W-LAN
• Airconditioning

Ons hotel heeft in 2019 een hele metamorfose ondergaan. De 12e verdieping heet vanaf heden de WTC Antwerp Sky Lounge en beschikt over 3 multifunctionele vergaderzalen met uitzicht over de stad Antwerpen. Sinds de samenvoeging met World Trade Center onderscheiden we ons hotel met het Urban Chique interieur, modern meubilair en vooral de meest aangename en adembenemende omgeving. Bent u voor uw bedrijf opzoek naar een unieke setting, dan bent u bij ons op het juiste adres! Offertes worden telkens op maat gemaakt naar uw wensen en budget. Komt u met de wagen naar de stad? De grote ondergrondse parkeergarage  zorgt ervoor dat je aankomst en je vertrek zonder stress verlopen. Reserveer je parkeerplaats op voorhand aan een kortingstarief! Surf naar www.interparking.com / Parking Centraal (Antwerp). Eveneens bus, tram en trein verbindingen zijn op wandelafstand of vlakbij.

Onze vernieuwde lobby beschikt over een luxueuze en vernieuwde 360° bar in warme sferen en lounge achtergrond muziek. Voor een zakelijke after work borrel in een unieke omgeving kan u eveneens bij ons terecht! Werkt u graag eens op verplaatsing met een locatie die beschikt over standaard voorzieningen met exclusieve touch? De WTC Antwerp Business Lounge biedt een co-working space aan met vele voordelen inclusief! Nog geen WTC Member? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!