Het laatste nieuws

Event Lounge, nabij het centrum van Brussel, biedt ruimte voor evenementen van 50 tot 1150 personen. De moderne locatie beschikt over flexibele, trendy inrichting en ultramoderne voorzieningen, inclusief een parkeerplaats voor 150 voertuigen en meerdere laadpalen.
­
Hoewel het industriële karakter van de omgeving eerder als onheilspellend werd ervaren, heeft landschapsarchitect Michel Delvosalle de omgeving getransformeerd tot een groene oase.

In slechts twee weken tijd onderging de omgeving een opmerkelijke verandering, waarbij het asfalt plaatsmaakte voor groene ruimtes met soepele lijnen en boeiende visuele perspectieven. Delvosalle brak het asfalt volledig op, groef diep om groene ruimtes in de volle grond aan te leggen en introduceerde golvende bloembedden en granieten rotsen.

De parkeerplaats werd herontworpen en brede tegels werden geplaatst bij de hoofdingang. Grote bomen, waaronder steeneiken, en klimaatbestendige planten werden geïntroduceerd, hij ontwierp ‘mobiel groen’ dat naar wens verplaatst kan worden. Het resultaat is een groene oase die het industriële landschap transformeert tot een levendige, natuurlijke omgeving.

De transformatie van Event Lounge door landschapsarchitect Michel Delvosalle heeft de locatie nieuw leven ingeblazen, waardoor het niet langer slechts een eenvoudig adres is, maar een toevluchtsoord te midden van de stad.

Met zijn zorgvuldig ontworpen groene ruimtes en majestueuze bomen biedt Event Lounge unieke ervaringen waar natuur en moderne technologie hand in hand gaan. Betreed deze betoverende wereld en laat je meeslepen door de magie van een oase tussen het stedelijke asfalt en beton.

Top vergaderlocatie in Brussel – Event Lounge