BluePoint Antwerpen, vaste waarde op de B2B markt, verhuurt al jaren functionele vergaderzalen en comfortabele ruimtes voor opleidingen, seminaries, workshops enzovoort. In maart 2011 opende op dezelfde locatie een imposante nieuwbouw, met zalen voor gemiddeld 600 gasten. Vanaf nu is BluePoint Antwerpen ook zeven dagen op zeven de ideale plek voor congressen, beurzen, presentaties, bedrijfsparty’s en events. Ook seminariepakketten en residentiële seminaries inclusief shuttleservice van en naar het hotel maken deel uit van het BluePoint Antwerpen aanbod.

Het ruime aanbod van BluePoint is uniek in de regio
• 25 multifunctionele en modern uitgeruste zalen met een capaciteit van 2 tot 600 personen
• een imposante foyer, een multifunctionele eventruimte met orangerie annex tuin, een spectaculair dakterras
• internetverbinding, hightech presentatie- & communicatiemateriaal en technische ondersteuning
• kwalitatieve dienstverlening en duidelijke prijsafspraken
• zeer vlot bereikbaar, met uitgebreide parkeergelegenheid
Een team van toegewijde medewerkers neemt u tijdens uw aanwezigheid alle zorg uit handen. En de catering passen we volledig aan uw wensen aan, van ontbijt tot viparrangement.

Zowel zakelijk als privé
Bij BluePoint Antwerpen bent u ook welkom voor eender welk feest, zowel zakelijk als privé. Wij garanderen u een vlekkeloze organisatie met specifieke aandacht voor al uw wensen. Zo geniet u zelf evenveel als uw gasten.
En daarnaast verwelkomt BluePoint Antwerpen iedereen die op zoek is naar een gezellige bar als ontmoetingsplaats of een stijlvol restaurant.

Laat ons weten wat u organiseert. Wij maken graag een offerte op uw maat.