BluePoint Antwerpen, een gerenommeerde speler op de B2B-markt, verhuurt al geruime tijd functionele vergaderzalen en comfortabele ruimtes voor diverse doeleinden, waaronder opleidingen, seminaries, workshops, en meer. In maart 2011 werd op dezelfde locatie een indrukwekkend nieuwbouwproject geopend, met zalen die geschikt zijn voor gemiddeld 600 gasten. Vanaf nu is BluePoint Antwerpen zeven dagen per week dé ideale plek voor congressen, beurzen, presentaties, bedrijfsparty’s en evenementen. Het aanbod van BluePoint Antwerpen omvat ook seminariepakketten en residentiële seminaries, inclusief shuttleservice van en naar het hotel.

Het uitgebreide aanbod van BluePoint is uniek in de regio:

  • 25 multifunctionele en modern uitgeruste zalen met een capaciteit van 2 tot 600 personen.
  • Een indrukwekkende foyer, een veelzijdige evenementenruimte met orangerie en tuin, en een spectaculair dakterras.
  • Internetverbinding, geavanceerd presentatie- en communicatiemateriaal, en technische ondersteuning.
  • Kwalitatieve dienstverlening met duidelijke prijsafspraken.
  • Zeer vlot bereikbaar, met ruime parkeergelegenheid.

Een toegewijd team van medewerkers neemt tijdens uw aanwezigheid alle zorgen uit handen. De catering wordt volledig aangepast aan uw wensen, van ontbijt tot viparrangement.

Zowel voor zakelijke als privégelegenheden Bij BluePoint Antwerpen bent u welkom voor allerlei soorten feesten, zowel zakelijk als privé. Wij garanderen een vlekkeloze organisatie met specifieke aandacht voor al uw wensen, zodat u zelf net zoveel kunt genieten als uw gasten. Daarnaast verwelkomt BluePoint Antwerpen iedereen die op zoek is naar een gezellige bar als ontmoetingsplaats of een stijlvol restaurant.

Laat ons weten wat u organiseert, en wij stellen graag een offerte op maat voor u op.