Comfort en luxe met zeezicht

C-Hotels Andromeda is een viersterrenhotel met een unieke ligging op de zeedijk, naast het Casino-Kursaal. Je verblijft er in het bruisende stadscentrum, vlakbij talloze gezellige restaurants en leuke bars. Ontspannen kun je in het wellness-center waar alle gasten toegang hebben tot het zwembad, de jacuzzi, de sauna’s, de hammam en de fitness.

Kamers met zeezicht

Comfort staat centraal en dat heeft Hotel Andromeda begrepen. Geniet in alle rust van de ruime kamers en van de beste bedden. C-Hotels Andromeda heeft 111 kamers waarvan de helft met zeezicht. ’s Morgens kan je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met zicht op zee.

Meetings & Events

Om de creativiteit en productiviteit te bevorderen is vergaderen in een andere setting altijd een pluspunt. Bij C-Hotels bieden wij tal van vergaderzalen met uitzicht op zee. De unieke locatie maakt het mogelijk om uw meetings te combineren met activiteiten. Een strandwandeling, een teambuilding activiteit of zelfs een uitgebreid diner bij ondergaande zon!

Overnachten

Combineer het gebruik van onze vergaderzalen met een overnachting. Zo vermijd je niet alleen de files, maar kun je, samen met je collega’s, de dag beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Zo ben je klaar voor een productieve dag boordevol inspiratie!

Catering

Tijdens de pauzes bieden we naast de onmisbare koffie ook een aanbod aan thee, gezonde fruitwaters, yoghurt, cake, koeken, fruit. De middagpauze wordt bepaald naar eigen wens. Een snelle lunch met belegde broodjes tot een uitgebreid koud of warm buffet met vis, vlees en een vers aanbod aan groenten.

Ontdek Oostende

Oostende, de koningin der badsteden. Hier valt altijd iets te beleven, zowel in de zomer als in de winter. Oostende is de perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van musea, het maken van strandwandelingen, shoppen in leuke winkels en genieten van culinaire ontdekkingen. In dé Stad aan Zee is voor elk wat wils.