Organiseer een uniek evenement in hartje Brussel waar de zintuigen van uw gasten op de proef zullen gesteld worden (site van T&T)

Welkom in de fascinerende wereld van het World of Mind (WOM), een uniek museum rond illusies en magie gelegen in het hart van Brussel, op het historische terrein van Tour & Taxis. Duik in een buitengewone zintuiglijke ervaring waarin realiteit en illusie samensmelten en waarin uw zintuigen op de proef worden gesteld.

Bij het WOM wordt elk evenement een onvergetelijk avontuur, of het nu gaat om een dag met uw klanten, een levendige presentatie, of een personeelsfeest. Verken een boeiende wereld waarin wetenschap en amusement samenkomen, met 120 illusies die de grenzen van menselijke waarneming op de proef stellen.

Maak gebruik van onze evenementenruimte, uitgerust met multimedia van 150m2 en een draaibaar podium van 360 graden, ideaal voor dynamische presentaties of impactvolle vergaderingen. Voeg een vleugje magie toe aan uw evenement door Maxime Mandrake & Friends, onze partner illusionist, in te schakelen voor gepersonaliseerde close-ups en spectaculaire effecten.

Voor een nog uniekere ervaring, duik in ons opwindende escape game, waarin u de gevreesde Mister MOW moet trotseren en onze realiteit moet redden van zijn dodelijke illusies.

Wat de gelegenheid ook is, wij hebben de perfecte formule om uw evenement onvergetelijk te maken.

  • Kies voor een exclusieve avondopening, waar uw gasten na sluitingstijd kunnen dwalen door de gangen van de tentoonstelling, terwijl ze genieten van een wetenschappelijk drankje of een walking dinner in een betoverende sfeer.
  • Op zoek naar een dagervaring? Maak gebruik van onze evenementenruimte voor een exclusieve presentatie, de tussenkomst van onze illusionist, een ontbijt of lunch, voordat u zich onderdompelt in de wereld van illusies. En waarom uw dag niet verlengen op de Tour & Taxis-site door de verborgen schatten van Brussel te ontdekken tijdens een rondleiding (arkadia.be / korei.be), te ontspannen tijdens een boottocht op het kanaal (waterbus.eu), of te genieten van een ambachtelijk bier in de Brasserie de la Senne?

Bij World of Mind wordt elk evenement een onvergetelijk avontuur, waar wetenschap en plezier samenkomen om de zintuigen te stimuleren en de geest te verwonderen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende ervaring bij WOM te plannen, waar de realiteit verandert in illusie en illusie in realiteit.