Een onvergetelijk feest in een eeuwenoud klooster?

Het Paterspand in Turnhout is een prachtige, exclusieve locatie voor allerlei feesten en evenementen.

Vandersmissen Feestservice staat garant voor een unieke belevenis in dit historische pand.

Als exclusieve uitbater van het Paterspand kennen we de locatie als geen ander. Heb je een specifiek evenement in gedachten? Team Vandersmissen denkt graag met je mee om die droom waar te maken. We weten wat de troeven zijn van deze prachtige locatie en zorgen ervoor dat die ten volle benut worden op jouw evenement.

Of je nu op zoek bent naar een sprookjeslocatie voor je trouwfeest of naar een opvallende locatie voor je bedrijfsfeest, bij het Paterspand kan het allemaal.

Het pand is opgedeeld in 2 delen: de oude kerk en de 3 seminarieruimtes in de oude kloosterzolders.

Kerk

De kerk van het Paterspand is jarenlang de ideale locatie geweest voor feesten, congressen en bedrijfsevenementen. Goed nieuws, want de kerk opende zopas opnieuw zijn deuren als eventlocatie, met Vandersmissen aan het roer.  De eeuwenoude constructie is in een modern jasje gestoken, zonder de authenticiteit te verliezen.

De rijzige zuilen en het sacrale altaar zijn stille getuigen van een luisterrijk verleden. Dankzij de fraaie glas-in-loodramen baadt de ruimte in een magisch licht.

Dit maakt van de kerk in het Paterspand de ideale locatie voor feeërieke trouwfeesten of exclusieve bedrijfsfeesten.

Team Vandersmissen zorgt ervoor dat jouw evenement in de kerk vlekkeloos geregeld is van A tot Z. Dat organisatorisch vermogen in combinatie met heerlijke catering en een karaktervolle setting zorgt ervoor dat je gasten nog lang zullen spreken over jouw evenement.

Seminarieruimtes

Onze drie seminarieruimtes bevinden zich onder het dak van het oude klooster. Elke zaal is uitgerust met professionele apparatuur, waardoor zowat elk soort seminarie of workshop mogelijk is. Wil je graag catering tijdens het seminarie? Wij zorgen voor de geschikte formule die past bij jouw bedrijf. Lekker, mooi verzorgd en met producten van lokale leveranciers.

De seminarieruimtes zijn te combineren met een evenement in de kerk.

Laat je verwonderen door de pracht van het Paterspand.