In het Antwerpse Schipperskwartier, op een boogscheut van het MAS, bevindt zich CARGO CLUB, beter gekend als de nightclub Red & Blue. De club heeft recentelijk een grondige facelift gekregen en is volledig klaar om u en uw gasten op een professionele manier te ontvangen voor al uw evenementen.

Deze loungy club, met een stijlvol en metropolitisch interieur, biedt onbeperkte mogelijkheden voor uw evenement in het centrum van Antwerpen.

Full service

CARGO CLUB biedt u een full service die garant staat voor een professionele en originele aanpak van de meest uiteenlopende opdrachten. Door het continue ‘scouten’ van nieuwe trends en vervolgens een vertaalslag te maken naar het evenementiële, zijn wij in staat om telkens weer originele en verrassende events te realiseren.

Infrastructuur

We verhuren onze club met een capaciteit tot 300 personen zittend en tot 600  personen staand. Maar ook groepen vanaf 20 personen zijn welkom. We kunnen onze eventlocatie namelijk in verschillende compartimenten onderverdelen, zodat ook een kleine receptie voldoet aan uw verwachtingen.

Onze infrastructuur voldoet voor elk event aan de allerhoogste eisen. Het karaktervolle en stoere kader en op maat uitgewerkte interieur van onze club passen perfect bij het authentieke karakter van het oude pakhuis.

Parking
Er is parkeermogelijkheid vlakbij, we werken hiervoor samen met een parkeerterrein op wandelafstand, maar ook shuttles kunnen ingezet worden.