Vergaderingen

Kasteel Tivoli geniet naam en faam als meeting venue in Mechelen. Het kasteel beschikt over twee vergaderzalen, een lounge en een klein salon. U kan ze afzonderlijk of gecombineerd afhuren. Ze zijn allemaal uitgerust met de modernste audiovisuele apparatuur en overal is er internetverbinding. Het restaurant, zijn ligging vlakbij de E19 en de ruime parkeergelegenheid zijn troeven die van Kasteel Tivoli een toplocatie maken voor elk type vergadering.

Congressen

Wat kan iemand nog meer wensen van een congreslocatie dan dat het om een historische vestiging gaat, gelegen in het midden van het groen en vlakbij een stadskern. Kasteel Tivoli beschikt over 6 zalen met een capaciteit tot wel 400 personen. U kleedt de zalen aan zoals u wenst. Een professioneel team zorgt ervoor dat uw deelnemers perfect omkaderd zijn. Vlakbij de E19 en in de onmiddellijke omgeving van Mechelen.

Evenementen

Kasteel Tivoli is de ideale locatie voor al uw evenementen. Het kasteel werd volledig gerenoveerd en beschikt over zes polyvalente zalen die tot 400 genodigden kunnen verwelkomen. Met onze geavanceerde technische infrastructuur en de groene omgeving rond het kasteel kan u in alle creativiteit aan de slag met uw event. Het restaurant biedt u een keuken, aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Gelegen aan de E19 en vlakbij Mechelen, Antwerpen en Brussel.