Het Steen: een 800 jaar oud kasteel met uitzicht over Antwerpen

Jouw event organiseren in het oudste gebouw van Antwerpen, een 800 jaar oud kasteel met een prachtig uitzicht over de Schelde en het Historisch Centrum? Yes, you can! Van kleine tot grote groepen, van presentaties tot ontspanning: de ruimtes van Het Steen bieden heel wat mogelijkheden.

Van burcht tot bezoekerscentrum

Het Steen kende de voorbije eeuwen veel functies: van burcht tot gevangenis en van houtzagerij tot scheepvaartmuseum. Na een ingrijpende renovatie schittert het gebouw aan de Schelde vandaag als officieel bezoekerscentrum, cruiseterminal en attractie. Een knappe combinatie van oud en nieuw in het centrum van Antwerpen, vlak bij tal van restaurants, cafés, hotels, winkelstraten en musea.

Ruime cruiseterminal

Antwerpen is een bekende aanmeerplaats voor zee- en riviercruises. Als er geen cruiseschip aangemeerd ligt, kan je de cruiseterminal huren. Het uitzicht zal je deelnemers zeker imponeren en het open karakter van deze casco ruimte maakt elke sfeer en setting mogelijk. Statafels en stoelen zijn beschikbaar en de drie vaste schermen personaliseren we met plezier.

The Antwerp Story

Volg dit interactieve belevingsparcours door 11 kamers, ontdek de geschiedenis van Antwerpen en maak kennis met de wijken, musea en bekende Antwerpenaren. Bezorg je deelnemers een unieke ervaring en boek een exclusief bezoek aan The Antwerp Story. 75 personen kunnen tegelijk de attractie bezoeken. Andere bezoekers kan je ondertussen in de cruiseterminal ontvangen.

Beschikbaar: elke dag vanaf 18 uur, Enkel te boeken in combinatie met de cruiseterminal

Loungeruimte met buitenterras

Na de openingsuren van The Antwerp Story kan je de loungeruimte van de attractie huren in combinatie met het buitenterras. Dankzij de tafels, krukjes en terrasstoelen is deze ruimte de perfecte locatie om met je gasten het glas te heffen en te genieten van een prachtig uitzicht over de Schelde, Linkeroever en binnenstad.

Boardroom Boekentoren

Op zoek naar een ruimte voor maximaal acht personen? Kies voor de Boardroom Boekentoren. Gebruik het mobiele scherm om de creativiteit te stimuleren. Koffie, thee en water zijn begrepen in de prijs.

Boardroom The Antwerp Story

Zoek je een grotere vergaderruimte? De boardroom The Antwerp Story is geschikt voor maximaal twaalf personen en ligt centraal in het parcours van de gelijknamige attractie. Ook hier kan je een mobiel scherm gebruiken en zijn koffie, thee en water begrepen in de prijs.