De Ark – heerlijk genieten op het water

Sinds 12 april 2024 ligt de Ark aangemeerd en dit voor 5 jaar aan Kattendijkdok Oostkaai. Na een periode van 22 jaar events naast Het Pomphuis, wordt op de plaats de Oosterweeltunnel gebouwd.
De Ark, de prestigieuze drijvende theaterzaal, geboren in 1993 ter gelegenheid van Antwerpen cultuurstad, werd tot polyvalente evenementenzaal omgedoopt.

Met een totaal oppervlakte van 800 m² kunnen zowel recepties, seminaries, congressen, productpresentaties, modeshows, personeelsfeesten,… plaatsvinden voor zowel kleine als grote groepen. Het is tevens een originele locatie om een onvergetelijk huwelijksfeest te organiseren.

De Ark is geschikt voor buffetten van 100 tot 365 personen en diners van 100 tot 250 personen afhankelijk van het door u gekozen arrangement.
Als je aan boord van de Ark gaat kom je in een ruime inkomhall, links begeef je je naar het Glazen Torengebouw met op de 1ste verdieping een prachtig terras met uniek uitzicht op het MAS, de boerentoren, het eilandje,… Ga je in de inkomhal naar rechts dan kom je in de ruime, multifunctionele Grote Zaal, voorzien van verschillende niveaus. Feesten op de Ark geeft je net dat ietsje meer.