Van der Valk Hotel Beveren – Uw Excellente Keuze voor Meetings & Events!

Hotel Beveren is de ultieme bestemming voor uw volgende zakelijke bijeenkomst of evenement. Dankzij de centrale ligging, nabij de N70 tussen Antwerpen en Gent, is het hotel gemakkelijk bereikbaar. De 14 multifunctionele zalen, geschikt voor groepen van 2 tot 1000 gasten, zijn stijlvol en comfortabel ingericht. Voor culinaire verwennerij kunt u terecht in een van onze diverse restaurants: geniet van een culinaire ervaring bij restaurant Nest, laat u verrassen door de Oriëntaalse keuken bij restaurant OZZO Sushi & Oriental, of ontspan informeel bij Jardin, onze bar in de voortuin van het hotel! Overnachten kan in een van de 203 kamers, met keuze uit maar liefst 16 verschillende kamertypes. Om volledig tot rust te komen, beschikt het hotel over een wellness en zwembad, maar ook blijft u in beweging met de eigen fitnessruimte!

Uw Op Maat Gemaakte Vergadering!

Een succesvolle vergadering begint bij de juiste locatie. Alle zalen zijn comfortabel ingericht en voorzien van een projectiescherm, beamer en wifi-verbinding. Bovendien beschikken alle zalen over een eigen terras en wordt er gezorgd voor voldoende natuurlijke lichtinval! Om uw vergadering volledig op maat te maken, bieden wij een uitgebreid aanbod aan arrangementen. Ons salesteam denkt graag met u mee om van elke bijeenkomst een succesverhaal te maken!

Personeel

Hotel Beveren is niet alleen ideaal voor uw vergaderingen, maar ook voor personeelsfeesten en teambuildingactiviteiten. Verras uw werknemers met een personeelsfeest voor zowel kleine als grote groepen. Wij zorgen voor een bijzondere belevenis die uw werknemers niet snel zullen vergeten. Daarnaast werken we samen met Eventmasters voor de meest uitdagende teambuildingactiviteiten! Versterk het teamgevoel door samen verschillende uitdagingen aan te gaan.

Uw Evenement, Onze Zorg!

Hotel Beveren is gespecialiseerd in het organiseren van feesten en evenementen! Of het nu gaat om kleine bijeenkomsten of grote groepen voor trouwfeesten, jubilea, babyborrels, communiefeesten of personeelsfeesten. Ook op culinair gebied bieden we diverse mogelijkheden, van buffetten en walking dinners tot barbecues en diners. We denken graag met u mee om van uw wensen een onvergetelijk feest te maken!