In hotel Huyshoeve kunnen we uw seminarie op maat samenstellen. Dit kan gaan van een kleinschalige vergadering tot een teambuilding. Ieder seminarie wordt op maat gemaakt.
Voor grotere groepen verhuren wij ook het hotel privé, dan werken wij een concept samen met u uit en zijn er nog meer mogelijkheden.

Wij beschikken over een gloednieuwe seminariezaal van 55 m² met een mooi zicht op de polders. Daarnaast hebben wij 18 ruime en smaakvol ingerichte kamers. Ons hotel is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid op onze ruime parking.

Deze documentatiemap dient als leidraad bij het samenstellen van uw feest of vergadering, maar uiteraard kunnen wij ook andere vragen of voorstellen op maat aanbieden.

Zaal

Onze zaal kan opgesteld worden naar uw wens, dit kan in theaterstijl, klasstijl, U-vorm of blokvorm. Gelieve op voorhand door te geven hoe U de opstelling wenst.
Onze zaal is uitgerust met een beamer en flipchart. In de zaalprijs is steeds water, koffie, thee inbegrepen, alsook een mapje met papier en schrijfgerei.

Bij Huyshoeve bieden we een nieuw concept aan: huur onze prachtige locatie voor uw evenement, of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een feestje of een speciale gelegenheid. Geniet van de flexibiliteit om onze keukenfaciliteiten al dan niet te gebruiken en voeg optioneel een heerlijk ontbijt toe aan uw programma. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw evenementplanning. Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken en uw reservering te maken. We kijken ernaar uit om uw evenement bij Huyshoeve tot een onvergetelijke ervaring te maken!