Een Groene Oase voor Uw Vergaderingen – Wetenschapspark Universiteit Antwerpen

Bent u op zoek naar een rustige groene locatie voor uw vergaderingen, gunstig gelegen op de Antwerpen-Brussel as en met ruime parkeermogelijkheden? Welkom op het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in Niel, slechts een steenworp verwijderd van de A12 en de E19.

Onze site herbergt veelbelovende start-ups, groeiende bedrijven en grote ondernemingen actief in de sector Gezondheid & Milieu. In ons Incubator Darwin-gebouw vindt u een inspirerende werkruimte voor start-ups. In het hart van deze ruimte prijkt onze gezellige koffiebar, genaamd Harriet, waar onze barista de beste koffie schenkt en uw werkdag naar een hoger niveau tilt. Onze kleine lunchkaart biedt soep en croque-monsieurs aan. Daarnaast hebben we sinds 2023 het Isala-gebouw, een ideale plek voor groeiers en grote bedrijven.

Isala Gebouw: Rosalind Franklin

In ons pas opgeleverde Isala-gebouw, genoemd naar Isala Van Diest (1842-1916), België’s eerste vrouwelijke arts, garanderen wij u de beste omstandigheden voor uw vergaderingen. Onze met airconditioning uitgeruste zalen Rosalind en Franklin zijn perfect geschikt voor conferenties, opleidingen, grote vergaderingen, presentaties, lezingen, persconferenties en andere evenementen. Een tussenmuur scheidt de twee conferentiezalen, waardoor u de ruimte kunt aanpassen. Rosalind Franklin biedt plaats aan 100 personen, terwijl Rosalind (30 personen) standaard is opgesteld in een U-vorm en Franklin (40 personen) in een theateropstelling. Indien gewenst voorzien wij lesstoelen, wat notities nemen nog handiger maakt. Beide zalen beschikken over een state-of-the-art scherm dat eenvoudig verbinding maakt met uw laptop dankzij de Clickshare-software. Hiermee kunt u effectieve bedrijfspresentaties geven. De aangrenzende foyer is een gezellige plek om na te praten en kan ook gehuurd worden voor ontvangst- of netwerkdoeleinden.

Kleinere Vergaderingen: Crick, Watson, Wilkins

Als u op zoek bent naar ruimtes voor kleinere vergaderingen of online meetings, bieden onze vergaderzalen Watson, Crick en Wilkins plaats aan maximaal acht personen.

Culinair Genieten

In Isala vindt u op de begane grond onze foodroom met een snack- en frisdrankautomaat. Als u uw gasten wilt trakteren op een warm diner, biedt onze multifunctionele evenementenruimte cateringbedrijven gebruik van onze geavanceerde oven- en koelsystemen.

Foyer

Tussen vergaderingen door kunt u ontspannen in de foyer met koffieautomaat. De Boardroom Toxodon en het Auditorium Beagle, in combinatie met de foyer, lenen zich ook voor netwerkevenementen of symposia, met cateringfaciliteiten van Coffee Bar Harriet.

Parkeergelegenheid

Parkeren is een fluitje van een cent, met een ruime parkeerplaats aan de overkant van het Isala-gebouw.

Ervaren Team

Een ervaren team staat paraat om u te ondersteunen bij het plannen van uw evenement, met gegarandeerd een vlekkeloos verloop.

Niet 100% overtuigd? Bezoek Incubator Darwin.

Als geen van onze vergaderzalen en evenementruimtes 100% aan uw wensen voldoen, raden we u aan een kijkje te nemen bij Incubator Darwin, op slechts een minuut wandelen van het Isala-gebouw.