Kinepolis Antwerpen, dé eventlocatie voor je congres, seminarie, bedrijfsfeest of receptie

Plan je een congres, seminarie, bedrijfsfeest of receptie? Dan moet je eventlocatie voor iedereen vlot bereikbaar zijn (ook met het openbaar vervoer), voldoende gratis parkeergelegenheid bieden, een professionele uitstraling hebben, van alle technische infrastructuur voorzien zijn, catering op maat bieden, en net zoveel ondersteuning als je wenst. Je wilt je gasten in stijl ontvangen en al je doelstellingen behalen.
Herkenbaar? Dan is Kinepolis Business je ideale partner en Kinepolis ‘thé place to be’.
Denk je bij Kinepolis Antwerpen – het grootste bioscoopcomplex van Europa – spontaan aan cinema? Dat mag. Maar er is zoveel méér mogelijk. Dat maakt Kinepolis tot de ideale locatie voor tal van evenementen, van een exclusieve presentatie voor vips tot een grootschalig congres voor honderden deelnemers – en alles daar tussenin. Ontdek onze formules:

Bedrijfsevenement
Voor al je bedrijfsevenementen, van een kleinschalige presentatie  of een seminarie ‘for professionals only’ tot een grootschalig congres, een productlancering of infobeurs – apart of in combinatie – heeft Kinepolis Business dé oplossing op maat. Ons B2B-team staat klaar om samen met u het concept uit te werken van A tot Z.

Evenement met film 
Natuurlijk leent Kinepolis zich ook tot elk event waarin ‘film’ centraal staat en audiovisueel comfort cruciaal is. Denk in dit geval aan een avant-premièrepremière of privé-vertoning voor uw klanten, relaties of medewerkers, samen genieten van een filmklassieker, … Bij Kinepolis kan het in de allerbeste omstandigheden. Het is zelfs mogelijk om aan te sluiten bij officiële avant-premières van nieuwe films. De cast komt dan voor of na de film de zaal toespreken én je geniet mee van het glamoureuze rode-lopermoment.
Bij Kinepolis Antwerpen kun je je gasten vanaf 2018 zelfs trakteren op de ultieme filmbeleving in 4DX, met geur-, licht-, bewegings- en windeffecten. Dit zullen ze niet snel vergeten!

Spektakel in de Cinema 
‘Film’ kan centraal staan in je event bij Kinepolis, maar ook andere vormen van spektakel die op het grote scherm en met geavanceerde audiovisuele infrastructuur een maximale impact hebben. Wat dacht je van een event met stand-up comedyoperaconcertballet, Kunst in de Cinema (musea achter de schermen), …
Alle cinemazalen en polyvalente ruimtes kunnen apart of in combinatie worden gebruikt. Daardoor is het perfect mogelijk om bv. een algemene presentatie, aparte workshops of trainingsessies, een receptie/netwerkmoment en een walking dinner op één plek te organiseren.

Kinepolis Antwerpen: alles wat je wenst voor je event, en méér. 
Voor een kleinschalige receptie voor een select publiek of een prestigieuze presentatie met walking dinner voor honderden genodigden: bij Kinepolis Antwerpen ben je even welkom.

  • Makkelijk bereikbaar vanaf de Ring, 2.500 gratis parkeerplaatsen, halte tram en bus vlakbij de toegang.
  • 24 verschillende zalen voor 193 tot 694 personen, met of zonder projectiescherm te gebruiken. State of the art audiovisuele uitrusting, prima akoestiek.
  • Polyvalente zalen: Hollywoodzaal: 1900 m² – Stars Lounge: 250m², tot 250 gasten.
  • Kinepolis Seminar Center – zaal 240 m² – met aparte toegang voor je gasten.
  • Nieuw! Loft eventlocatie. 350m² voor 300 à 320 gasten, aparte toegang mogelijk, veel natuurlijk licht, prachtig uitzicht.
  • Onze ervaren catering partner maakt een voorstel op maat, van selecte receptie tot walking dinner voor 100den gasten.

Zoek je een eventlocatie in Antwerpen die vlot bereikbaar is (met veel gratis parkeerruimte) en alle technische snufjes biedt (tot en met live streaming), waar alle cateringformules op maat voorhanden zijn en een professioneel team je doelstellingen helpt te overtreffen, dan is Kinepolis Antwerpen de perfecte keuze. Haal hier meer inspiratie én informatie!