ZOO Antwerpen – Unieke dierentuin met een groene missie
Wat dacht u van een seated diner in de majestueuze Marmeren Zaal gevolgd door een feeërieke avondwandeling? Of een boeiend bezoek “backstage” aan de ZOO met aansluitend een Zuiderse lunch?

Bezoek ZOO Antwerpen, een unieke oase waar mensen samenkomen, herinneringen ophalen en nieuwe maken. Dat maakt ZOO Antwerpen enig in haar soort.

Al meer dan 175 jaar begeestert de zoo met haar feeërieke kader. Bijna 800 diersoorten van over heel de planeet vonden hier een onderkomen. De ZOO blijft tevens imponeren met haar prachtige 19de eeuwse architectuur en met haar vele tuinen, aanplantingen en paden die de habitat van de bewoners respecteren.

De ZOO stelt haar uniek, schitterend kader en haar uitzonderlijke infrastructuur ter beschikking van bedrijven en particulieren voor seminaries, productlanceringen, personeelsfeesten, congressen of voor een onvergetelijke familiehappening. Samen met u werken wij de formule uit die het beste aan uw wensen voldoet.

ZOO Antwerpen vervult een belangrijke rol in het leven van heel wat bedreigde diersoorten waaronder de okapi. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek en natuurbehoud. Met uw bezoek levert u dus een belangrijke bijdrage.