Uw evenement organiseren bij Carré Event Lounge?
Vlot, zorgeloos en onvergetelijk!

In 1991 werd op de A12 tussen Antwerpen en Brussel het Expo-gebouw van Côte d’Or uit 1958 omgebouwd tot één van de grootste Belgische danstempels, Carré. In 2012 werd met ingrijpende renovatiewerken en de installatie van een nieuw indrukwekkende en revolutionaire klank en lichtshow de laatste hand gelegd aan een reeks vernieuwingen van de laatste jaren. Het resultaat mag er wezen.

Alles begint met een professioneel en klantvriendelijk team: een goed geoliede equipe die u met raad en daad bijstaat. Voor de schermen zorgen zij voor de stijl en uitstraling waarnaar u op zoek bent. Achter de schermen zorgen ze voor een optimale coördinatie van alle praktische posten. Voor elke groep, voor elk evenement heeft Carré de geschikte zaal. Productlanceringen, bedrijfs- of personeelsfeesten, modeshows, lifestyle events, comedy shows, presentaties, seminaries, congressen, recepties, diners, walking dinners, teambuildings,… De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt.

Bovendien beschikt Carré over state of the art faciliteiten. U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar afzonderlijke leveranciers van licht en geluid, DJ’s, technische ondersteuning, aangepast meubilair of decoratie. U geniet er van heel wat troeven, zoals de ruime parking waar uw genodigden gratis kunnen parkeren, een vast en ruim podium voor uw presentatie, ‘special fx’ om uw evenement een feestelijke touch te geven,…
Carré heeft alles in huis wat u nodig heeft om van uw event een succes te maken.  Onze huiscateraar Van Wonterghem Catering en ons aanbod van kwalitatieve dranken maken het geheel af. Kort gezegd: wanneer u Carré afhuurt voor uw evenement, kiest u voor de beste faciliteiten, een complete service en een optimale ondersteuning.