Welkom bij Van der Valk Hotel Beveren – Uw ideale bestemming voor meetings & events!

Van der Valk Hotel Beveren biedt de perfecte setting voor uw volgende meeting of event. Dankzij de centrale ligging, nabij de N70 tussen Antwerpen en Gent, is het hotel gemakkelijk bereikbaar. Met 14 veelzijdige zalen, geschikt voor groepen van 2 tot 800 gasten, is de sfeervolle en comfortabele inrichting een garantie voor succes. Dineren kan in een van onze diverse restaurants: geniet van culinaire hoogstandjes bij restaurant Nest, laat u verrassen door de Oriëntaalse keuken bij restaurant OZZO Sushi & Oriental, of ontspan met een hapje en een drankje bij Jardin, onze bar in de voortuin van het hotel! Overnachten kan in een van onze 203 kamers, waarbij u kunt kiezen uit maar liefst 16 verschillende kamertypes. Voor totale ontspanning biedt het hotel ook een wellness en zwembad, en voor degenen die in beweging willen blijven, is er een eigen fitnessruimte!

Uw op maat gemaakte meeting!

Een succesvolle vergadering begint met de juiste locatie. Alle zalen zijn comfortabel ingericht en voorzien van een projectiescherm, beamer en wifi. Bovendien beschikken alle zalen over een eigen terras en wordt er gezorgd voor voldoende natuurlijke lichtinval. Om uw meeting volledig op maat te maken, bieden wij een uitgebreid scala aan arrangementen. Ons sales team staat klaar om met u mee te denken en van elke bijeenkomst een succesverhaal te maken!

Personeel

Hotel Beveren is niet alleen ideaal voor meetings, maar ook voor personeelsfeesten en teambuildings. Verras uw werknemers met een feest voor zowel kleine als grote groepen. Wij creëren altijd een bijzondere ervaring die uw werknemers niet snel zullen vergeten. Daarnaast werken we samen met Eventmasters voor de meest uitdagende teambuildingactiviteiten. Breng uw werknemers dichter bij elkaar door samen diverse uitdagingen aan te gaan.

Uw event, onze zorg!

Hotel Beveren is gespecialiseerd in het organiseren van feesten en events, zowel voor kleine als grote groepen. Of het nu gaat om trouwfeesten, jubilea, babyborrels, communies of personeelsfeesten, wij bieden een uitgebreid culinair aanbod, variërend van buffetten en walking dinners tot barbecues en diners. Wij denken graag met u mee om van uw wensen een onvergetelijk feest te maken!