Feestzaal met een verhaal

Hof ter Delft is een niet-alledaagse feestzaal met een totale capaciteit van 600 personen, met een exclusief entourage en een smaakvol interieur. Gasten ontvangen doen wij met bijzondere aandacht die nooit verzwakt tot routine. Wij sparen ons dan ook geen enkele moeite om u en uw gasten op een stijlvolle manier te ontvangen.

Privéfeesten

Of u nu denkt aan een huwelijk, babyborrel, doopfeest, jubileum of misschien gewoon uw kinderen wil verrassen met een spetterende feestje, Hof ter Delft is de perfecte keuze.

Het boeiende interieur en de efficiënte schikking van combineerbare ruimten maken van het geheel een bijzonder gebeuren, waarin zowel werken als feestvieren een aparte allure verkrijgt. Vergeet ook zeker onze oranjerie en de grote tuin niet die in de zomerperiode een niet te onderschatten surplus bieden. De zalen zijn perfect moduleerbaar zodat u voor zowel 30 als 600 personen een feest kan organiseren dat kan tellen.

Huwelijken zijn ons stokpaardje maar uiteraard verwelkomen we u net zo graag voor uw andere festiviteiten of evenementen.

Bedrijfsevents

Vlot bereikbaar, geen tijdrovende zoektocht naar een parkeerplaats en vergadercomfort. Dit zijn slechts enkele troeven die Hof Ter Delft te bieden heeft. Tel daar nog de culinaire creativiteit bij en een setting die inspireert en u weet dat u goed zit. Of u nu denkt aan een seminarie, congres, brainstormsessie of productvoorstelling we denken graag u met u mee en komen met oplossingen op maat. Uiteraard zijn alle audiovisuele materialen beschikbaar en maakt u gebruik van gratis wifi.

Heeft uw onderneming wat te vieren ? We stellen u graag enkele thema’s en mogelijkheden voor om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk en stimulerend moment te maken.