Vergaderen

Voor kleinere groepen is het Glazen Torengebouw uiterst geschikt. De ruimtes op de 2 verdiepingen kunnen namelijk helemaal naar wens worden ingedeeld volgens het type vergadering dat u in gedachten heeft.  Op de gelijkvloerse verdieping kunnen ongeveer 40 personen in vergaderopstelling plaatsnemen en boven nog eens een zestigtal. Aan de bar op het gelijkvloers en op het terras op de eerste verdieping kunnen uw gasten tijdens de pauze genieten van het prachtige uitzicht op de Antwerpse haven. In de Grote Zaal is er plaats voor ruim 200 genodigden. Dankzij de verschillende niveauverschillen kunnen zij uw presentatie bovendien van overal in de zaal perfect volgen.

Congressen

Of u nu een bedrijfspresentatie, modeshow, productvoorstelling of vergadering plant, De Ark beschikt over alle nodige infrastructuur om uw congres stijlvol en comfortabel te laten verlopen. De grote glaspartijen leveren natuurlijke lichtinval en een prachtig uitzicht tijdens de pauzes. Tijdens de presentatie worden de ramen uiteraard even verduisterd. Een professionele geluids- en lichtinstallatie en projectieapparatuur is beschikbaar en er is ook technische assistentie ter plaatse om u bij het gebruik van de audiovisuele apparatuur bij te staan. Verder kan uw logo in De Ark geprojecteerd worden en kan verlichting aangepast worden aan uw bedrijfskleuren.

Events

Met haar 800 m2 totale oppervlakte is De Ark een toplocatie voor events en bedrijfsfeesten tot 700 personen. De smaakpapillen van elke gast worden vertroeteld met fijne, culinaire gerechten. Hiervoor heeft u een ruime keuze uit beproefde hapjes-, diner- en buffetformules. Trakteert u uw gasten liever op een lunch of diner aan wal, dan verwelkomen wij hen graag in de discrete mezzanine van het naburige restaurant Het Pomphuis. Het team van De Ark past zich met plezier aan uw wensen en verwachtingen aan om u een onvergetelijk event te garanderen zodat u écht zonder zorgen van het adembenemende uitzicht kan genieten.