Rustig gelegen in het landelijke groen van Kasterlee vindt u “den Eyck”. Onze zalen met tijdloos karakter bieden u de mogelijkheid om comfortabel te vergaderen, stijlvol te feesten of gezellig te dineren.
Wij stellen graag onze jarenlange ervaring, deskundigheid en passie voor gastronomie in het werk om u een perfecte en persoonlijke service te bieden bij elke gelegenheid.

Vergaderen

Den Eyck beschikt over aangename seminarieruimtes met daglicht voor 4 tot 400 personen, afhankelijk van de opstelling. Wij voorzien voor u de gewenste didactische materialen, en verzorgen uw ontbijt, lunch of diner zodat u in alle rust kan vergaderen.
U kan ons vlot bereiken via E34 en E313, en wij bieden parkeermogelijkheid voor 250 auto’s.

Feesten

Uw feest tot een onvergetelijke herinnering omtoveren, dat is waar wij bij den Eyck naar streven. Huwelijk, jubileum, verjaardag, communie, … Welke reden u ook heeft om te feesten, het bekwame team van den Eyck staat vol enthousiasme voor u klaar!
Elk feest is voor ons uniek, maar dat ietsje meer voor elke klant is standaard.

Restaurant

Elke zondagmiddag ontvangen we u graag in ons Zondagrestaurant met een zorgvuldig samengesteld menu met verfijnde producten.
Tijdens onze maandelijkse brunches kan u genieten van uitgebreide buffetten terwijl de kindjes zich uitleven bij de kinderanimatie.

Wees welkom!