Ontdek de charmante ambiance van Corsendonk Hooge Heyde voor je volgende bedrijfsbijeenkomst of zakelijke evenement te midden van het weelderige groen van Kasterlee!

Vergaderingen

Ervaar een productieve vergaderdag in een groene omgeving! We bieden twee ruime vergaderruimtes met scherm en projector, samen met drie kleinere vergaderruimtes met televisiescherm. Het natuurlijke licht en de omringende dennen zorgen voor een groene achtergrond voor je vergadering. Neem tussen de sessies door een korte pauze in een van onze gezellige koffiehoekjes. De hele sfeer van het hotel straalt warmte uit, en ’s avonds kun je ontspannen in onze gezellige bar met open haard. Alles wat je nodig hebt voor een productieve en inspirerende dag!

Meetings in de natuur

Laat je inspireren door de prachtige bossen van Lichtaart om je hoofd leeg te maken en energie op te doen voor de volgende brainstormsessie. Of je nu ’s ochtends gaat joggen of ’s avonds een wandeling maakt na de vergadering, bij Corsendonk Hooge Heyde hoef je je gezonde gewoonten niet te veranderen.

Optimaal genieten van de groene omgeving? Buiten vergaderen is mogelijk, gevolgd door een gezellige borrel op ons overdekte terras of een heerlijk gastronomisch diner.

Professioneel

Beleef een onvergetelijke teamdag in deze unieke omgeving. Kies uit de verschillende teambuildingmogelijkheden op het terrein zelf of in de omliggende bossen. Dankzij onze samenwerking met Bobbejaanland, Locat Events en Support Corsendonk kunnen we een perfect georganiseerde dag garanderen.

Met 38 comfortabele boetiekhotelkamers is een overnachting na je bijeenkomst een handige optie. Binnen een straal van 15 minuten heb je toegang tot drie andere hotels. Corsendonk Hotels combineert professionaliteit en ervaring met de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf. Dat voel je zodra je Corsendonk Hooge Heyde binnenstapt.

Wellness Namasté

Ontspan na een drukke vergaderdag met gratis toegang tot Wellness Namasté bij Corsendonk Hooge Heyde. Ontdek het binnenzwembad, de infraroodsauna, de hammam en andere faciliteiten. Wil je nog meer ontspanning? Bekijk ons assortiment aan behandelingen op onze website.