Villa Molenhof: oase van rust en inspiratie

Als ondernemer op zoek naar een oase van rust om met je team inspiratie op te doen? Dan is Villa Molenhof misschien wel de geschikte locatie hiervoor. Een veelzijdige venue in Roosdaal, op een bijzonder domein waar professionele ontmoetingen en events in een heel ander daglicht staan.

Inderdaad, middenin het Brabantse Pajottenland hebben eigenaars Hans en Marjan met Villa Molenhof een plek gecreëerd om te ondernemen en te netwerken met de juiste dosis levenskwaliteit. Het betreft dan ook een venue met uniek ingerichte ruimtes waar evenwel de ondernemersgeest tot zijn recht komt waardoor je kan focussen op wat belangrijk is voor je bedrijf, maar waar je ook kan creëren, samenwerken én netwerken. Ver weg van het vertrouwde kantoor of de typische onpersoonlijke event hall. Kortom, Villa Molenhof is dé locatie waar nieuwe ideeën en synergiën ontstaan. Denkruimte, werkruimte en ademruimte gaan hier naadloos in elkaar over.

Meeting & Event Rooms

In de slimme off-site ruimtes van het huiselijke Villa Molenhof haal je opnieuw het beste uit je professionele ontmoetingen en events, zonder enige afleiding. De aansluitende terrassen lenen zich bovendien perfect voor een receptie of walking dinner. Leg daarom de focus enkel op jouw resultaat, terwijl het team van Villa Molenhof zich bekommert om alle praktische beslommeringen.

Hans en Marjan creëerden dan ook een fijne omgeving waar je als ondernemer op je best kan zijn. In ‘The Boardroom’ kan je in een exclusieve setting vergaderen, brainstormen of showcases organiseren. ‘The Hall’ is dan weer een bijzondere plek voor business events, workshops, productlanceringen en zoveel meer. Het best bewaarde geheim van Villa Molenhof is ongetwijfeld ‘The Living & Dining Room’. Hier wordt culinair gekookt, savoureer je uitmuntende wijnen en versterk je jouw team in een thuis weg van huis. Kortom, je ontvangt er jouw gasten in stijl en netwerk achteraf gezellig in ‘The Bar’.

Tuinen & Vijvers

Misschien wil je met je event wel outdoor? Ook dan kan je terecht in Villa Molenhof. De tuinen en vijvers van het domein vormen trouwens een prachtig buitenkader. Ver weg van de dagdagelijkse kantoorroutine, ontmoet je hier jouw collega’s of klanten op een relaxte manier. Samen netwerken en tegelijk genieten rond het Ofyr kookvuur, een brainstorm in beweging of waarom geen yogasessie? Villa Molenhof faciliteert samen met jou de mooiste momenten. Ontspan met je team aan het zwembad en aan de vijvers, met zicht op het zacht glooiende Pajottenland. Verbluf je zakelijke gasten met deze indrukwekkende buitenlocatie. Bovendien zijn er ook nog de Sailcloth-tent en de Stretch-tent die sierlijk in het landschap passen. Zonder meer echte eyecatchers. Geniet van het ultieme buitengevoel en voeg er jouw persoonlijke toets aan toe. De tenten zijn uiteraard waterdicht – just in case – en zorgen voor dat onmiddellijke zomergevoel!

Catering

Netwerken en vergaderen op een lege maag? Altijd moeilijk. Daarom worden de gasten in Villa Molenhof genereus culinair verwend dankzij een samenwerking met gerenommeerde chefs en buitengewone lokale ondernemers die resulteert in gezonde meeting snacks, overheerlijke lunches en onvergetelijke diners. Een vruchtbare werkdag afsluiten met een walking dinner of een receptie? De klant kiest wat best past bij het beoogde event. Beschrijf ons jouw wensen en de equipe van Villa Molenhof zet deze om in de praktijk.