Kinepolis Luik: dé eventlocatie voor je volgende congres, seminarie, bedrijfsfeest of receptie

Plan je een congres, seminarie, bedrijfsfeest of receptie? Dan moet je eventlocatie voor iedereen vlot bereikbaar zijn, ook met het openbaar vervoer, voldoende gratis parkeergelegenheid bieden, de juiste uitstraling hebben, voorzien zijn van alle technische infrastructuur, catering op maat bieden, en net zoveel ondersteuning als je wenst. Je wilt je gasten in stijl ontvangen en al je doelstellingen behalen.

Herkenbaar? Dan is Kinepolis Business je ideale partner en Kinepolis ‘thé place to be’.
Denk je bij Kinepolis Luik (Rocourt) spontaan aan cinema? Dat mag. Maar er is zoveel méér mogelijk. Dat maakt Kinepolis Luik tot de ideale locatie voor tal van evenementen, van een exclusieve presentatie voor vips tot een grootschalig congres met walking dinner voor honderden deelnemers – en alles daar tussenin. Ontdek onze formules:

Bedrijfsevenement
Voor al je bedrijfsevenementen, van een kleinschalige vergadering of een seminarie ‘for professionals only’ tot een grootschalig congres, een productlancering of infobeurs – apart of in combinatie – heeft Kinepolis Business dé oplossing op maat. Ons B2B-team staat klaar om samen met jou het concept uit te werken van A tot Z.

Evenement met film 
Natuurlijk leent Kinepolis zich ook tot elk event waarin ‘film’ centraal staat en audiovisueel comfort cruciaal is. Denk in dit geval aan een avant-premièrepremière of privé-vertoning voor uw klanten, relaties of medewerkers, samen genieten van een filmklassieker, … Bij Kinepolis kan het in de allerbeste omstandigheden. Het is zelfs mogelijk om aan te sluiten bij officiële avant-premières van nieuwe films. De cast komt dan voor of na de film de zaal toespreken én je geniet mee van het glamoureuze rode-lopermoment.

Spektakel in de Cinema 
‘Film’ kan centraal staan in je event bij Kinepolis, maar ook andere vormen van spektakel die op het grote scherm en met geavanceerde audiovisuele infrastructuur een maximale impact hebben. Wat dacht je van een event met stand-up comedyoperaconcertballet, Kunst in de Cinema (musea achter de schermen), …
Alle cinemazalen en polyvalente ruimtes kunnen apart of in combinatie worden gebruikt. Daardoor is het perfect mogelijk om bv. een algemene presentatie, aparte workshops of trainingsessies, een receptie/netwerkmoment en een walking dinner op één plek te organiseren.

Kinepolis Luik: eventlocatie met luxe uitstraling  

Voor een kleinschalige receptie voor een select publiek of een prestigieuze presentatie met walking dinner voor honderden genodigden: bij Kinepolis Luik ben je even welkom.

  • Gelegen in Rocourt nabij Luik, vlakbij de snelwegen E40 (Brussel) en E313 (Antwerpen – Aachen).
  • Ruime gratis parkeergelegenheid vlakbij het complex.
  • Zestien goed uitgeruste zalen voor 209 tot 699 gasten met luxe zitcomfort, up-to-date projectie-infrastructuur en uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.
  • Drie multifunctionele receptieruimtes: Mezzanine tot 699 gasten, Privilège tot 499 gasten en Lumière tot 110 gasten, alle drie ook geschikt voor walking dinners e.d.m.
  • Onze ervaren catering partner maakt een voorstel op maat, van selecte receptie tot walking dinner voor enkele 100den gasten.

Zoek je een eventlocatie in Luik die vlot bereikbaar is voor iedereen (met voldoende parkeerruimte), die geavanceerde audiovisuele voorzieningen biedt, inclusief mogelijkheid tot live streaming, waar catering op maat voorhanden is en professionele omkadering, laat je dan verrassen door de troeven van Kinepolis Luik. Haal hier meer inspiratie én informatie!