Het laatste nieuws

Spar-Colruyt beurs getransformeerd door way2events

Tijdens de recente samenwerking met Colruyt Group voor de Spar Beurs in Belorta Magazijnen, hebben ze bewezen dat innovatie en corporate elegance hand in hand gaan.

Met een zorgvuldige planning en uitvoering transformeerden ze de traditionele beurssetting naar een dynamisch platform voor netwerken en presentaties. De aangepaste ruimte, versterkt door verfijnde licht- en geluidstechniek, bood een inspirerende omgeving die de standaard in zakelijke evenementen herdefinieert.

Lees meer over de aanpak in deze nieuwste websitecase. Laat way2events ook jouw volgende evenement naar een hoger niveau tillen.

✓ Incentive: Ontdek de luxe van Reims!

Beleef exclusiviteit in het hart van de Champagne-regio met onze zorgvuldig samengestelde incentive naar Reims. Verwen jezelf met een verblijf in majestueuze kastelen, verken legendarische champagnehuizen en geniet van gastronomische hoogstandjes. Elke moment van deze reis belichaamt de ultieme luxe en verfijning, perfect om succes stijlvol te vieren.

Klaar om de unieke combinatie van luxe, cultuur en exclusiviteit te ervaren? Ontdek het volledige verhaal achter deze onvergetelijke reis naar Reims.

Neem gerust contact met op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe way2events uw volgende incentive tot een groot succes kan maken!

✓ Schitter met jouw merk tijdens het EK!

EK-Brand Activation met way2events.

Het Europees Kampioenschap voetbal is niet alleen een strijd tussen de beste teams van Europa, maar ook een gouden kans voor merkactivatie. Bij way2events benutten ze dit prestigieuze evenement graag om jouw merk te laten schitteren.

Ontdek de op maat gemaakte EK-activaties:

✓ Interactieve fanbelevingen: Breng je merk tot leven met onvergetelijke interacties.
✓ Unieke merkactiviteiten: Gepersonaliseerde campagnes die echte impact maken.
✓ Social Media Challenges: Genereer een buzz met leuke sociale media activiteiten.
✓ EK-games en competities: Organiseer boeiende games en competities om betrokkenheid en teamgeest te stimuleren.

Laat way2events de kracht van het EK gebruiken om jouw merk op een unieke wijze in de schijnwerpers te zetten.

Eventbureau voor bedrijven – Way2events