Het laatste nieuws

Het hotel ligt in het centrum van Han-Sur-Lesse, in de groene Ardennen,  zij ontvangen uw bedrijfs- of familiegroepen met zeer veel zorg.

Zij organiseren evenementen van A tot Z volgens uw wensen.

Het hotel is ideaal gelegen in de regio Famenne-Ardenne en zijn Unesco Global Geopark, dus ze kunnen u een brede waaier aan activiteiten aanbieden zoals wandelen of fietsen in deze prachtige streek. De gids zal u de wonderen van deze natuurlijke omgeving en zijn geschiedenis tonen, vol ontdekkingen en idyllische uitzichten. De wandelroutes beginnen naast het hotel.

Ook op een steenworp afstand van het hotel vind je de prachtige grotten van Han en het dierenpark, waar het behoud van de natuur en de dieren voorop staat. Ze hebben ook de overblijfselen van de tijd bewaard met het Château de Lavaux Saint Anne en Château Comtal.

En voor bierliefhebbers is er niets beter dan een bezoek aan de Brasserie de la Lesse, met een proeverij van zijn lokale bieren.

Zoals je ziet is de regio rijk aan buiten- en binnen activiteiten die je de kans bieden om je evenement onvergetelijk te maken.

Maar dat is nog niet alles: na deze emotioneel geladen activiteiten biedt het restaurant Arthur je de kans om te proeven van streekgerechten gemaakt met ingrediënten van de lokale leveranciers, een driegangenmenu, buffet of zelfs barbecue, in een geprivatiseerde ruimte met een cosy salon en bar of in de ruime binnentuin speciaal voor jullie gereserveerd. De laatste momenten van de avond kun je vervolgens doorbrengen in de lounge, waar je kunt ontspannen of genieten van de feestelijke sfeer op het ritme van de muziek.

En wat is er dan lekkerder dan wegzakken onder knusse dekbedden in je Comfort of Cosy kamer, of in één van de suites met bubbelbad?  Het hotel heeft in totaal 41 kamers.

Ze helpen je graag bij het organiseren van je evenement en bij het ontdekken van de mooie regio!

Charmant hotel voor vergaderen in combinatie met teambuilding op steenworp van de grotten van Han – Au Lit Des Ours