Insieme betekent samen. Want in samenspraak met u streeft ons team ernaar om uw event uniek, effectief én onvergetelijk te maken. Dit doen we samen met een uitgelezen schare aan professionele partners.
Als creatieve architect van Food & Hospitality – projecten, gaat Insieme op zoek naar een uitzonderlijke food ervaring voor al uw genodigden. Van traditioneel tot super trendy, een klassiek diner tot een hippe walking dinner met live cooking: wij doen het allemaal.

Op basis van uw input, onze ervaring en knowhow helpen wij u graag met alle aspecten van uw evenement. Wij begeleiden u graag bij de organisatie.

Bij Insieme streven wij naar perfectie. Van bij het begin tot het einde en tot in elk detail, laten wij jou en je gasten genieten van hartverwarmende gerechten, grensverleggende smaakcombinaties en spectaculaire verfijnde keuken. Tegelijk verenigen we de deugdelijke harmonie tussen smaken en beleving. Samen met onze feilloze en enthousiaste bediening zorgen wij voor een gedenkwaardig verloop van uw event.

Een van onze uitgewerkte concepten, La Dolce Vita, is opgebouwd volgens het ‘sharing’-principe. Verschillende gerechten en schotels worden geserveerd op onze draaischijven. Deze schijven, ontworpen door Insieme, zorgen voor een ontspannen en praktisch verloop tijdens uw event! Het zet de tafelgenoten aan tot een vorm van interactie, die de sfeer en de gemoedelijkheid ten goede komt. Gegarandeerd een voltreffer.

Uiteraard kunnen andere concepten uitgewerkt worden naargelang uw wensen. Want samen staan we sterk.