J&M Catering is een bedrijf, gevestigd in Schelle, gespecialiseerd in eventcatering, zowel naar bedrijven als naar particulieren toe.
Met meer dan 25 jaar ervaring is J&M Catering reeds van bij het begin een niche speler die zich voornamelijk richt op verfijnde en creatieve catering
We houden vast aan waarden zoals kwaliteit, creativiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen met extra aandacht voor het milieu.
We streven naar het gebruik van pure, ecologische, seizoen- en streekgebonden producten.  Kortom, Lekkere, creatieve en gezonde voeding in eenvoud gebracht.

We Take Care
“Elke dag opnieuw bewijzen, niet teren op naam”

Gastronomie is steeds belangrijk op een evenement. Bij J&M zijn we ons daarvan bewust. We weten uit jarenlange ervaring welke verantwoordelijkheid wij dragen in de organisatie van jullie mooiste dag. Een geslaagd feest betekent voor ons dat jullie ontspannen met jullie gasten kunnen genieten, wetende dat voor al het overige wordt gezorgd.

Service With A Smile
Uw succesvol feest is onze beste reclame”

J&M is sinds 1992 actief in de evenementencatering voor zowel particulieren als bedrijven. Met een team van 90 gedreven en gepassioneerde medewerkers garanderen we een professionele aanpak waarbij we voor elke opdracht de absolute perfectie na te streven. J&M werkt volgens een concept waarbij we ons focussen op het brengen van een totaalbeleving, mede aan de hand van selectief gekozen decoratiestukken. We werken innoverend en gaan continu op zoek naar de nieuwste trends en ingrediënten, waarbij elk budget zijn prestige heeft.

Maatwerk
“Een knappe prestatie is geen stunt maar een gewoonte. We zijn wat we herhaaldelijk doen”

J&M is een sterke eventcateraar die out of the box denkt. Open communicatie tussen jullie en ons team staat daarbij centraal. Alles begint bij een goed gesprek. Hier zoeken we naar een optimale formule. Op zeer korte termijn wordt een voorstel overgemaakt welke volledig beantwoordt aan jullie verwachtingen.

Veelzijdige concepten
“Lekkere, creatieve en gezonde voeding – in eenvoud gebracht”

Als innovatieve Belgische cateraar staat J&M voor vaste waarden en koesteren we een grote voorliefde voor Belgische producten. De jongste jaren ontpopte J&M zich tot expert inzake ‘beer & food pairing’. Een verfijnde Mediterrane en fusion keuken behoren ook tot onze veelzijdige mogelijkheden. Bij voorkeur bereiden onze chefs hun gerechten in het bijzijn van uw genodigden. Onze moderne en interactieve manier van koken mag nu eenmaal gezien worden!