Coeur Catering drukt al meer dan 17 jaar met veel enthousiasme zijn stempel op de cateringwereld in binnen- en buitenland. En dat loont: in 2020 komt Coeur Catering in een jaarlijkse nationale rondvraag naar voor als tweede beste cateraar.

Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten.

In 2010 lanceerden we Rooftop Bar&Restaurant Gaston. Het is – behalve het mooiste dakrestaurant van Gent tijdens de zomermaanden – ook een gegeerde locatie doorheen het jaar voor elk privé event. Vanaf 2019 zijn we ook trotse uitbater van Red Loft, een unieke locatie in een oude kantoenfabriek uit 1900 met een prachtige tuin in het centrum van Gent. En het lijstje stop daar niet: vanaf 2020 is Coeur Catering exclusieve cateraar van twee Gentse parels: Muziekcentrum de Bijloke en het Museum STAM, waar we ook uitbater zijn van STAMcafé.

Naast deze eigen feestlocaties ontfermen we ons over de catering van elk type event – privé of corporate – in tal van andere feestzalen en eventlocaties in heel België en ver daarbuiten. En toch hoeft u zich niet te binden aan een vaste locatie want Coeur Catering kan even goed een mobiele unit voorzien op om het even welke locatie.

Onze kracht? Een gedreven team, jarenlange expertise, een creatieve kijk en een scherp oog voor perfectionisme.

Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten en kookt met liefde voor het product en oog voor detail, verfijnd en toch ongedwongen.

Meer informatie kan u vinden op onze website, Facebookpagina of Instagramaccount: laat u inspireren door de sfeerbeelden genomen tijdens onze evenementen, onze beste recepten die we graag met u delen op onze blog en de verhalen over onze culinaire uitdagingen die we dag in dag uit aangaan.

Wim De Bruyne en Sebastiaan Tips

Zaakvoerders

#happypeoplemakegreatfood