Repas Catering is een Belgisch cateraar en biedt catering services voor bedrijfsevenementen, meetings en privé feesten.
Onze totaalaanpak verlicht uw zorgen en bespaart u tijd. Een ontspannen klant is dan ook gegarandeerd ons doel.

Catering services die samensmelten

Bij Repas Catering kan u vertrouwen op een geroutineerde aanpak. Op maat van uw smaak en de wensen van uw publiek verfijnen we graag onze diensten. Onder leiding van chefs met 12 jaar ervaring, staat een team opgeleide medewerkers voor u klaar. In samenwerking met andere partners verzorgen we uw feest van A tot Z.

Uitgebreide keuze van catering formules

Welke feestzalen, menumogelijkheden en sfeerschepping passen het best bij uw event? Repas Catering biedt voor elke gelegenheid een aangepaste formule. Op niveau van gerechten, aankleding en locatie.

Eindeloos verwennen

Uw klanten in de watten leggen op een chique evenement. Uw werknemers bedanken voor de inzet van het voorbije jaar met een charmant personeelsfeest. Uw medewerkers met hun gezin uitnodigen op een origineel Sinterklaasfeest. Een belangrijke meeting opwaarderen met een verzorgde lunch of diner. Aanleidingen genoeg in uw bedrijf om te vertrouwen op een cateringpartner met ervaring.

Waarom bedrijven kiezen voor Repas Catering?

Zorgeloos gasten ontvangen  

Met de hulp van Repas Catering wordt ook uw bedrijfsevent een stressloze ervaring. We stellen u onze Repas cateringformules voor, sturen bij naar uw wensen, en werken samen met betrouwbare partners. Zowel in een feestzaal elders in België, als bij u in het bedrijf. Ook tijdens het feest nemen we de praktische organisatie uit uw handen, zodat u de relatie met uw gasten kan onderhouden.

Totaalaanpak op maat van uw wensen

Van de menukeuze tot logistieke ondersteuning en tafeldecoratie: het Repas Catering team verzekert u een betrouwbare service. Onze medewerkers zetten hun vakmanschap en liefde voor het koken in voor het welslagen van uw evenement.