Novacatering is dé partner voor wie op zoek is naar een cateringdienst die zich onderscheidt door kwaliteit en gedrevenheid. Waar mensen samenkomen, staat Novacatering garant voor (h)eerlijke gerechten en een culinaire totaalervaring. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een feest thuis of op locatie, Novacatering denkt mee met de klant en vertaalt hun wensen in “overheerlijke oplossingen”.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn Nathalie Pauwels en David De Coster de drijvende krachten achter Novacatering. Terwijl David zich focust op het verwennen van de smaakpapillen, is Nathalie een organisatorisch talent dat de klant ontzorgt. Novacatering is uw vertrouwenspartner die mee de waarden van uw bedrijf uitstraalt en streeft naar een fijne herinnering voor uw gasten.

Novacatering biedt cateringdiensten aan voor verschillende evenementen zoals recepties, walking dinners, seminaries, meetings, ontbijt, brunch, lunch, teambuilding, productvoorstellingen, personeelsfeesten en bedrijfsevenementen op maat, zowel bescheiden als luxueus. Naast de verfijnde catering, professionele bediening en stijlvolle aankleding, werkt Novacatering mee aan uw totaalconcept om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Novacatering maakt het verschil voor haar klanten door haar missie om hen een culinaire totaalervaring te bieden dankzij professionele cateraars met een aanstekelijke glimlach. Of het nu gaat om bedrijfscatering of een feest thuis, Novacatering staat voor goede kwaliteit, lekker eten en een nauwgezette organisatie zodat de klant zich geen zorgen hoeft te maken. Het enige wat Novacatering nodig heeft is een ruimte en zij maken een offerte op maat en houden rekening met specifieke wensen en eventuele allergieën.