Bij menig mensen doet de naam Tjop’s een belletje rinkelen, na de winst in het programma ‘Mijn pop-up restaurant 2017′. Wie denkt aan Tjop’s denkt aan ‘Low and slow barbecue’. Wij brengen in essentie, ‘low & slow’ gegaarde gerechten. We kiezen bewust voor traditie, kwaliteit en authenticiteit. Door dit traag en op lage temperatuur uitgevoerde rookproces, krijgt het voedsel zijn specifieke ‘low and slow’ kleur en uitgesproken rooksmaak mee.

‘Low and Slow’ Barbecue foodtruck voor bedrijfsevenement

Afhankelijk van uw evenement of feest bereiden we zowel streetfood als meer uitgewerkte menu’s. Deze worden steeds op maat en wens van de klant gemaakt.

Al onze vleesbereidingen hebben maximum 16 uur in de smoker doorgebracht, dit afhankelijk van het stuk vlees. Deze manier van bereiden is  tijdsintensief, maar de smaak is uniek en niet te vergelijken met de klassieke bbq.

Deze barbecue foodtruck is een eyecatcher voor ieder bedrijfsfeest

We hebben een breed gamma aan BBQ-toestellen, smokers op trailer, Tiger Fire, grills,… steeds voorzien van onze foodtruck. De foodtruck is een Ford E450 7.3 Ambulance die na vele jaren dienst in New York via Nederland naar Belgie werd verscheept. De ambulance, die getransformeerd werd tot een foodtruck, is door zijn verschijning  een absolute streling voor het oog en een eyecatcher voor uw evenement. Kiest u voor Tjop’s dan kiest u voor een concept dat ter plaatse komt op uw feest, evenement, viering, …