Ruimtelijke avonturen voor bedrijven.

Bereik de sterren !

Ideaal gelegen en gemakkelijk te bereiken met voldoende gratis parkeergelegenheid, verwelkomt het Euro Space Center al uw zakelijke evenementen om ze tot een succes te maken.

Alle opties zijn mogelijk , van het organiseren van een bijeenkomst van 15 personen tot congressen en presentaties van 550 personen. Daar het Euro Space Center is uitgerust met een ultramodern auditorium en verschillende klassieke en polyvalente zalen, vindt elk evenement zijn plaats.

Neem je hele team dus mee op training voor een succesvolle lancering. Van een ganse dag bedrijfscoaching tot activiteiten voor een teambuilding ‘s avonds, onderwerpen we uw collega’s  aan een astronautentraining die uw team zal versterken en de sterke punten van elke medewerker zal benadrukken.

De verleiding is groot ? Waarom niet een unieke ervaring met de exclusiviteit van het Euro Space Center. Wij bereiden u een programma voor op maat om van uw familiedag van een groot succes te verzekeren. Van binnenactiviteiten tot aangename bezigheden in open lucht, gecombineerd met animatie en catering, aan het eind van uw evenement keren uw gasten terug met de sterren in de ogen.

Geen gevriesdroogde maaltijden bij ons tijdens uw evenementen. Ons team weet kleine gerechten groots te maken om de smaakpapillen van uw gasten te verwennen. Een verwelkomstkoffie om de dag goed aan te vangen, een walking dinner, een passage aan onze zelfbediening of zelfs een galadiner, onze chef biedt u enkel het beste aan volgens uw wensen en uw budget. Het Euro Space Center weet u op uw gemak te stellen om uw missie zo goed mogelijk te (de)briefen.

Indien u uw ervaring wilt verlengen in een ruimtelijke atmosfeer, beschikt het Euro Space Center over familiekamers in de Galactic Inn hotel.

Indien u ons uw doelstellingen doorgeeft, zorgen wij voor de lancering van uw missie. Uw evenement wordt persoonlijk door onze B2B manager gecoördineerd.