De Victorie: vergaderen met een wijngaard als decor

Een event voor uw bedrijf organiseren in een modern gerestaureerde kasteelhoeve op een wijndomein, weg van de doordeweekse vergaderzalen, maar met een mooie wijngaard als achtergronddecor? Klink goed, niet? Neem dan best een kijkje in het landelijke pittoreske  Linden, want daar vindt u ‘De Victorie’, een mooie venue met gastronomisch restaurant en feestzalen, geschikt voor een brede waaier van events.

Meetings

Board meeting, bedrijfsfeest, productvoorstelling, …  De Victorie telt verscheidene feestzalen voor grote en kleine groepen. Seminarie of workshop? Met de ‘Tiende Schuur’ of chef tables ruimte biedt De Victorie een prachtige vergaderlocatie aan om van uw event een unieke ontmoeting te maken voor uw gasten. Een besloten vergadering voor 10 personen of een congres voor 120 deelnemers? Afhankelijk van de grootte van uw event heeft u verschillende opties om te kiezen voor de grote zaal of één van de andere lokalen (VIP-ruimte, wijnbistro…) van De Victorie. Uiteraard is meetingruimte De Tiende Schuur uitgerust met de nodige technische snufjes, zoals een professionele projector met vast scherm en de gepaste aansluitingen (HDMI, USB), een geluidsinstallatie met microfoon…

Ontspanning na de inspanning

Kiezen voor De Victorie betekent tevens het aangename aan het nuttige koppelen. Zo kan u intensieve vergaderingen afwisselen met een ontspannende rondleiding op de wijngaard en in het productiegebouw het moderne vinificatiegebouw, eventueel aangevuld met een degustatie.

Catering

Catering tijdens vergaderingen, daar hoeft u zich uiteraard niet over te bekommeren. Het team van De Victorie doet dat voor u. Van smakelijke lunches tot een uitgebreid meergangenmenu, kortom, uw collega’s, klanten en businesspartners worden ook culinair in de watten gelegd.

Restaurant

De Victorie heeft tevens haar eigen restaurant, ondergebracht in een historische hoeve. Hier zwaait Top chef Sébastien Kister de plak. Samen met zijn team zweert hij enkel bij dagverse producten in verfijnde gerechten met oog voor detail en beleving. Zo tovert hij eigentijdse invullingen uit de klassieke, Franse keuken, frisse gerechten met een Zuiderse touch of moderne pareltjes uit de Oosterse keuken op uw bord. Goed voor een vermelding in de Gault & Millau-gids.