Ontdek Corsendonk Duinse Polders, gelegen op slechts 200 meter van het strand in Blankenberge. Dit hotel biedt een eigen bar, restaurant, ruime tuin met terras en speeltuin, petanquebanen, minigolf, tennis, volleybal, basketbal en minivoetbal, plus gratis WiFi.

Het hotel heet zowel families als groepen van harte welkom in een vriendelijke, huiselijke sfeer. Het team staat garant voor een warm welkom en heerlijke gerechten. Met 149 comfortabele kamers, inclusief studio’s met kookhoek, biedt Corsendonk Duinse Polders alle benodigde faciliteiten.

Corsendonk Duinse Polders is een ruim en rustig complex dat gastronomie, accommodatie en zakelijke voorzieningen onder één dak combineert. Gratis privéparkeergelegenheid is beschikbaar.

Vergaderen

Houd je vergadering met uitzicht op zee bij Corsendonk Duinse Polders!

Het domein beschikt over een moderne congreszaal voor 450 personen, 3 vergaderruimten voor maximaal 150 personen en 10 kleinere zalen voor 10 tot 50 personen. Onze ruime parkeergelegenheid zorgt voor gemak en efficiëntie. Voor gasten zonder auto is er een halte van de kusttram vlakbij en het treinstation van Blankenberge ligt op 2 km afstand.

Geniet van gratis WiFi in het hele gebouw, zodat je deelnemers altijd bereikbaar en up-to-date blijven. Overnachtingen kunnen worden geregeld voor extra comfort.

Feesten

Op zoek naar een locatie om samen te komen voor een feest? Corsendonk Duinse Polders biedt opties zoals recepties, buffetten of een heerlijk diner. Sluit de avond af met een dansfeest in een van onze zalen, met keuze uit eigen DJ’s of partners. Een gezellige avond is gegarandeerd!