Welkom bij De Cultuurfabriek in Ronse, gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen – dichterbij dan u wellicht had gedacht.

De naam ‘Cultuurfabriek’ weerspiegelt zowel de vroegere als de hedendaagse bestemming van deze unieke evenementenlocatie. Ooit een textielfabriek, met name een garenververij, is het nu in volle ontwikkeling als een plek waar creativiteit en zakelijkheid elkaar ontmoeten en versterken.

Oude fabrieken dragen een unieke ziel met zich mee. Ze voegen bovendien een bijzondere dimensie en klasse toe aan uw evenement door hun eenvoud.

Of u nu een seminarie plant in deze ongewone omgeving, een verrassend feest organiseert, een zomerse cocktailavond houdt, of betrokken bent bij de organisatie van elk ander B2B-, B2C- of privé-evenement, De Cultuurfabriek biedt multifunctionele ruimtes voor korte of langere periodes, evenals alle faciliteiten voor evenementen met maximaal 300 personen of meer. Bovendien worden ideeën voor brainstormsessies en creatieve vergaderformules aangeboden.

De zalen worden telkens aangepast aan het type evenement, waarbij de industriële architectuur zorgt voor een boeiend contrast. U kunt de locatie volledig of gedeeltelijk huren, naar eigen behoefte. Daarnaast biedt De Cultuurfabriek diverse mogelijkheden voor de invulling van uw evenement, in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners op het gebied van catering, audiovisuele ondersteuning en aankleding.

De authentieke sfeer binnen het gebouw en de natuurlijke omgeving maken van De Cultuurfabriek en haar omgeving een stukje ‘stilte’-erfgoed, wat een inspirerende meerwaarde biedt aan degenen die zich hierdoor willen laten inspireren.

Na een vergadering behoefte aan een verkwikkende boswandeling? Onze all-in pakketten bieden de perfecte combinatie van werk, ontspanning en natuurlijke verkwikking voor geest en lichaam.