In de annalen van de geschiedenis duikt het kasteel van Ordingen op vanaf het jaar 1040. Door de eeuwen heen onderging het kasteel diverse verwoestingen en wederopbouwen. De voormalige waterburcht transformeerde zich in de tweede helft van de 19de eeuw tot een kasteel in laat-classicistische stijl. Het majestueuze landgoed, gelegen in het hart van de bloesemstreek, heeft de afgelopen jaren een grondige renovatie ondergaan en is in volle glorie hersteld. Prachtige ruimtes en fraai bewaarde details met renaissancekenmerken tonen de schoonheid en geschiedenis van dit juweel.

Het Kasteel van Ordingen dient tegenwoordig als een hoogwaardig hotel waar je een betoverende overnachting kunt boeken. Om je verblijf compleet te maken, kun je de overnachting combineren met een bezoek aan het gastronomisch restaurant Aurum by Gary Kirchens.

In het voormalige poortgebouw bevinden zich 2 seminariezalen. De eerste vergaderzaal is voorzien van een touchscreen-scherm dat kan dienen voor presentaties. De tweede vergaderzaal kan gebruikt worden voor vergaderingen of als break-out room.