Auditorium, seminariezaal en twee computerklassen of break-outrooms

Qubiz Business center en events beschikt over vier uitgeruste zalen voor seminaries, presentaties en opleidingen van 5 tot 200 personen. Het auditorium biedt plaats aan 200 personen en geeft door de oplopende structuur, perfect zicht aan iedere deelnemer. Een indrukwekkende Bose klankinstallatie staat garant voor een perfecte geluidsoverdracht. Twee projectoren kunnen simultaan twee identieke of verschillende beelden weergeven.

De kleinere zaal Qubiz 1 (60p) en de (computer)opleidingszalen of break-outrooms Qubiz 2 en Qubiz 3 (12p) beschikken over alle noodzakelijke logistieke en technische voorzieningen. De moduleerbare foyer is het ideale kader voor alle mogelijk cateringactiviteiten.

Verzorgde Catering

Qubiz business center en events beschikt over uitstekende huiscateraars die op basis van hoogstaande criteria werden geselecteerd.

Er is ook de mogelijkheid om met een cateraar naar keuze te werken. Een uitgeruste keuken is beschikbaar.

Goede Bereikbaarheid

Ook de locatie is een grote troef. Qubiz Business center en events heeft met zijn centrale en gunstige ligging in Nazareth – tussen Gent en Oudenaarde, op twee kilometer van de E17 – alvast een vlotte bereikbaarheid. Het beschikt bovendien over een ruime en gratis privéparking.

Faciliteiten

Wifi
Airco
Breedbeeldprojectie full HD
Videoconferentie
Eigen parking
Computerklassen
Uitgeruste keuken
Terras