LUXE IN HARTJE TURNHOUT

HOTEL Welkom bij Hotel Corsendonk Turnova, het nieuwste viersterrenhotel van Corsendonk, gelegen in een bruisend nieuw stadsdeel nabij de Grote Markt in het hart van Turnhout. Het hotel beschikt over 97 kamers, waaronder superior kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van ultieme luxe en comfort, afgewerkt met hoogwaardige, natuurlijke materialen en een gezellige parketvloer. Telefoon, kluis, minibar, Nespresso-machine en inloopdouche zijn standaard in elke kamer aanwezig.

WELLNESS Na een intensieve dag vol vergaderingen biedt de gratis toegankelijke wellness voor hotelgasten een oase van ontspanning. Geniet van de sauna, infraroodcabine en het waterparadijs. In de relaxatieruimte kunt u bovendien genieten van een prachtig uitzicht over het trendy stadsdeel Turnova. Massages kunnen op afspraak worden geregeld via de receptie.

MEETING: Sky Venue by Corsendonk Hotels

De nieuwste aanwinst van Corsendonk Turnova is ‘Sky Venue by Corsendonk Hotels’. Deze vergader- en evenementenlocatie bevindt zich op de op één na hoogste verdieping van de Turnovatoren in Turnhout en is daarmee de hoogstgelegen locatie in de regio. Niet alleen is deze ruimte uitgerust met de nieuwste projectie- en audiovisuele technologie, maar u geniet er ook van een adembenemend uitzicht!

Sky Venue beschikt over 5 modulaire vergaderzalen met een uniek 360° uitzicht over de stad Turnhout en omgeving. Het is tevens mogelijk om uw vergadering of evenement te combineren met een lunch of diner; hiervoor werken wij samen met het restaurant van Alex Verhoeven en enkele lokale bistro’s.

Hotel Corsendonk Turnova beschikt over een vergaderzaal voor maximaal 12 personen, voorzien van alle comfort en audiovisuele apparatuur.

RESTAURANT Hoewel het hotel zelf geen eigen restaurant heeft, biedt het een samenwerking aan met de restaurants van Chef Alex Verhoeven. Alle eetgelegenheden bevinden zich op korte loopafstand van het hotel.

Restaurant Hert

In het nieuwe stadsdeel Turnova, waar ons hotel gelegen is, bevindt zich op zeer korte wandelafstand restaurant Hert. Dit restaurant, op de 18e verdieping van de Turnova-toren, één verdieping boven onze Turnova Sky Venue, wordt geleid door Chef Alex Verhoeven. Het team staat voor een pure keuken met respect voor natuur en omgeving, en de open keuken zorgt voor transparantie en interactie tussen chefs en gasten.

Bistro Bink

Vlakbij Corsendonk Turnova bevindt zich de nieuwste zaak van Alex Verhoeven, bistro Bink. Bink staat voor een pure keuken die het product in al zijn eenvoud laat spreken. Onder leiding van chef Lars Block serveert het team gerechten waarin internationale smaken tot hun recht komen.