Kinepolis Leuven: de perfecte locatie voor je congres, seminarie, bedrijfsfeest of receptie

Plan je een congres, seminarie, bedrijfsfeest of receptie? Dan moet je eventlocatie voor iedereen vlot bereikbaar zijn (ook met het openbaar vervoer), voldoende gratis parkeergelegenheid bieden, een professionele uitstraling hebben, voorzien zijn van alle technische infrastructuur, catering op maat bieden, en net zoveel ondersteuning als je wenst. Je wilt je gasten in stijl ontvangen en al je doelstellingen behalen.

Herkenbaar? Dan is Kinepolis Business je ideale partner en Kinepolis ‘thé place to be’.
Denk je bij Kinepolis Leuven spontaan aan cinema? Dat mag. Maar er is zoveel méér mogelijk. Dat maakt Kinepolis Leuven tot de ideale locatie voor tal van evenementen, van een exclusieve presentatie voor vips tot een grootschalig congres met walking dinner voor honderden deelnemers – en alles daar tussenin. Ontdek onze formules:

Bedrijfsevenement
Voor al je bedrijfsevenementen, van een kleinschalige presentatie  of een seminarie ‘for professionals only’ tot een grootschalig congres, een productlancering of infobeurs – apart of in combinatie – heeft Kinepolis Business dé oplossing op maat. Ons B2B-team staat klaar om samen met u het concept uit te werken van A tot Z.

Evenement met film 
Natuurlijk leent Kinepolis zich ook tot elk event waarin ‘film’ centraal staat en audiovisueel comfort cruciaal is. Denk in dit geval aan een avant-premièrepremière of privé-vertoning voor uw klanten, relaties of medewerkers, samen genieten van een filmklassieker, … Bij Kinepolis kan het in de allerbeste omstandigheden. Het is zelfs mogelijk om aan te sluiten bij officiële avant-premières van nieuwe films. De cast komt dan voor of na de film de zaal toespreken én je geniet mee van het glamoureuze rode-lopermoment.

Spektakel in de Cinema 
‘Film’ kan centraal staan in je event bij Kinepolis, maar ook andere vormen van spektakel die op het grote scherm en met geavanceerde audiovisuele infrastructuur een maximale impact hebben. Wat dacht je van een event met stand-up comedyoperaconcertballet, Kunst in de Cinema (musea achter de schermen), …
Alle cinemazalen en polyvalente ruimtes kunnen apart of in combinatie worden gebruikt. Daardoor is het perfect mogelijk om bv. een algemene presentatie, aparte workshops of trainingsessies, een receptie/netwerkmoment en een walking dinner op één plek te organiseren.

Kinepolis Leuven: centrale eventlocatie met uitstraling  
Voor een kleinschalige receptie voor een select publiek of een prestigieuze presentatie met walking dinner voor honderden genodigden: bij Kinepolis Leuven ben je even welkom.

  • In het centrum van Leuven, aan de Bondgenotenlaan, op loopafstand (300 m) van het station.
  • Ruime ondergrondse parking.
  • Zeven goed uitgeruste zalen voor 159 tot 466 gasten met luxe zitcomfort, wall-to-wall projectieschermen en uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. State of the art audiovisuele uitrusting, excellente akoestiek.
  • Twee multifunctionele receptieruimtes: Nickelodeon tot 150 gasten en Lumière tot 400 gasten, beide ook geschikt voor walking dinners e.d.m.
  • Onze ervaren catering partner maakt een voorstel op maat, van selecte receptie tot walking dinner voor enkele 100den gasten.

Zoek je een eventlocatie in Leuven die centraal gelegen en vlot bereikbaar is (met voldoende parkeerruimte), die geavanceerde audiovisuele voorzieningen biedt, inclusief mogelijkheid tot live streaming, waar catering op maat voorhanden is en professionele omkadering, dan zullen de troeven van Kinepolis Leuven je zeker overtuigen. Haal hier meer inspiratie én informatie!