Het vermogen om u te verbazen.
In de schaduw van de statige schachtbok op het marktplein in Heusden-Zolder ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht. Creatieve tintelingen!

Watt’s in a name
In dit prikkelende gebouw bevindt zich ‘ondergrond’: een multifunctionele ruimte met het vermogen om ideeën om te zetten in onvergetelijke congressen, seminaries, exposities, presentaties en particuliere evenementen. Aangedreven door de energie van een dynamische partner.

Hotspot van 570 m2
‘Ondergrond’ biedt u een imposante zaal van 570 m2 met een monumentale inkomhal en een sfeervolle industriële look & feel. Een gedroomde setting om gasten te imponeren. Ideaal voor bedrijven en particulieren die graag het beste uit hun evenement naar boven halen.

Delven naar originaliteit
Boor gerust uw meest creatieve dromen aan: ‘ondergrond’ heeft het canvas om ze te realiseren. Indeelbaar in compartimenten, riggingpunten, sfeervolle verlichting, een hoogte van 5 meter: wij modelleren de zaal vlot op maat van uw specifieke wensen.

Positieve energie
Ons team heeft een jarenlange ervaring in catering en event consultancy. Naast de verhuur van de ruimte – ’s ochtends, ’s middags én ’s avonds – bieden we ook totaaloplossingen aan. Meedenken, onze knowhow aanreiken, creatieve voorstellen uitwerken, onze handen uit de mouwen steken: we doen het met een onuitputtelijke – en aanstekelijke – energie.

Groot vermogen 
In hetzelfde gebouw kan je ook de oude elektriciteitscentrale ‘bovengrond’ met een oppervlakte van 1200m² (60 X 20) en een capaciteit van max. 1200 personen terug vinden. In deze voormalige machinezaal van de elektriciteitscentrale vormen de grote glaspartijen, de oude meterkasten en het hoge industriële plafond de absolute eyecatcher. Door een mobiel doekensysteem kan de zaal steeds op de gewenste grootte gebracht worden. Ideaal voor beurzen, congressen en personeelsfeesten. Het is mooi weer en je wilt graag buiten aperitieven? Say no more, zowel aan de voor- als aan de achterkant van Watt17 beschikken wij over een gezellig (overdekt) terras. 

Teambuildings
Bent u op zoek naar nog meer beleving? Dan zijn de verschillende (sport)teambuildings zoals drone vliegen, fietsen, indoor klimmen of zelfs een duikinitiatie de perfecte aanvulling voor een geslaagde dag om nooit te vergeten.
Slecht weer? Geen probleem! Dankzij het plafond van meer dan 14 meter hoog in de Bovengrond kan je ook perfect binnen met drones vliegen. 

Watt zegt u? Slaat de vonk al over?
Neem dan contact op met ons team voor meer informatie of uw reservering.