Bij betreden van de top-level zevende verdieping van het nieuwe Van der Valk Hotel Brussels Airport is een “wow-effect” gegarandeerd. Het gebouw werd gebouwd als een verkeerstoren en je hebt er dan ook een spectaculair uitzicht op Brussels Airport met zijn landende en stijgende vliegtuigen. Daarnaast is Brussel zelf ook goed te zien en is vanuit de ‘Diamond room’ zelfs het Atomium te herkennen. Op deze verdieping zijn zeven van de tien zalen te vinden die het hotel rijk is.

De zalen hebben een capaciteit van 2 tot 300 personen. Tevens is op deze verdieping een moderne bar te vinden, ideaal voor borrels en recepties. Alle meeting rooms zijn voorzien van nieuwste technieken zoals draadloos internet, ingebouwde beamers, microfoons en airco. Heeft u andere wensen op technisch gebied? Uiteraard kan ook dit verzorgd worden.

Voor ontbijt, lunch of diner kunt u terecht in het sfeervolle restaurant Catharina. Een buffet, walking diner, a la carte of een driegangen menu. Wat uw keus ook zal zijn, goed zal het smaken. Vriendelijke service en een warme en moderne sfeer zorgen ervoor dat het een plek is om niet te missen.

Heeft u gasten over van verder? De 246 luxe kamers van Van der Valk Hotel Brussels Airport bieden zeer veel comfort en fijne extra’s zoals een complimentary minibar, gratis (draadloos) internet en koffie- en theefaciliteiten op de kamer.