Veelzijdige vergaderzalen voor je bedrijf

Wil je eens met je team samenkomen in een nieuwe omgeving? Op een locatie in Luik? Op zo’n 5 minuten van de E25 vind je het moderne gebouw van Colruyt Group Academy Luik. Een mooie omgeving om een break te nemen en je team eens uit de normale routine te halen.

Je kan er in alle rust vergaderen in een van onze 2 zalen. Ook ideaal om een opleiding of workshop te organiseren. Alle vergaderruimtes zijn uitgerust met een beamer, scherm, flipchart enzovoort. Jij kiest voor de opstelling die het best bij je team past (U-vorm, theatervorm …).

Je kan gratis parkeren op de gezamenlijke parking bij Bio-Planet. Neem hiervoor een parkingticket en ruil het om aan de balie van de Academy. Je geraakt er ook met het openbaar vervoer: 20 minuten stappen of een kwartier op de bus vanaf station Luik-Guillemins.

Bij aankomst kan je rekenen op een warm onthaal. Wij zetten altijd koffie, water en frisdrank voor je klaar. Bestel je graag catering bij, dan voorzien we wat lekkers voor jouw team.

Professionele keuken huren

Zin om eens buiten de vergaderzaal aan de slag te gaan met je collega’s? Bij Colruyt Group Academy kan je een van onze 2 professionele keukens huren voor je teambuilding-activiteit.

Wil je graag in de keuken staan met een ervaren lesgever? We bieden ook verschillende kookworkshops voor teams aan: jullie koken en eten, wij regelen de rest. Ontdek meer over onze teambuilding-activiteiten hier.

Iets voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en binnen de 2 werkdagen hoor je van ons. Samen bekijken we welke formule het meest geschikt is voor je team.