Er even tussenuit met je team

Klaar om het kantoor even achter te laten en een break te nemen met je collega’s? Onze workshops en lezingen zijn de uitgelezen teambuilding als het eens iets anders mag zijn dan paintball!

Je kan een teambuilding laten doorgaan wanneer het je best past: op weekdagen kan je zowel overdag als ’s avonds bij ons terecht (9 – 22 u.). Ook op zaterdag (9 – 17 u.) kan je een teamactiviteit organiseren. En dat op 9 verschillende locaties in België: Grimbergen, Haasrode, Halle, Hasselt, Jambes (Namen), Kortrijk, Luik, Melle en Ukkel.

Workshops die je team energie geven

Of je nu een teambuilding zoekt voor een klein of groot bedrijf, we bekijken graag samen welke formule het meest geschikt is voor jouw teammoment.

In onze kookworkshops steek je samen met je collega’s de handen uit de mouwen in onze professionele keuken, begeleid door een deskundige lesgever. Samen rond de BBQ, een gezonde lunch maken of een ander thema: je zal nog lang met je team kunnen napraten over wat jullie geleerd hebben! Een korte teambuilding van 1 uur of 3 uur aan de slag? Aan jou de keuze. Nadien kunnen jullie gezellig samen eten, wij ruimen na jullie af.

Koken met een twist? Doe mee met ons moorddiner: een lekkere maaltijd bereiden, terwijl jullie een moordspel oplossen. Leuk voor speurneuzen, en zeker als je een nog hechtere band wil met je collega’s.

Samen bijleren

Goed slapen, meer bewegen en evenwichtig eten? Tijdens onze lezingen kan je over diverse onderwerpen bijleren! Meer nog, je team gaat actief in gesprek met onze expert van dienst. Gezond leven, etiketten ontcijferen, timemanagement …

Als het wat competitiever mag, bieden we ook een quiz aan, met interessante feiten én tips voor een gezonde levensstijl.

Nog meer thema’s vind je op onze website! Alle activiteiten worden aangeboden in het Nederlands, Frans en Engels.

Iets voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en binnen de 2 werkdagen hoor je van ons.