Welkom bij TAKE IN, dè plaats bij uitstek voor bedrijfsevenementen, vergaderingen en seminaries in Gent. Onze locatie beschikt over 7 comfortabele en moderne vergaderzalen die perfect zijn voor uw professionele noden.

Elke vergaderzaal bij ons is zorgvuldig ontworpen om verschillende soorten bijeenkomsten te faciliteren, of het nu gaat om een kleine boardmeeting, een middelgrote presentatie of een grootschalige receptie. Onze ruimtes zijn uitgerust met moderne audiovisuele technologie, airconditioning en snelle internettoegang, waardoor ze de ideale setting bieden voor productieve discussies en indrukwekkende presentaties.

Bij TAKE IN staat gemak voorop. Dankzij onze centrale ligging bevinden we ons op slechts 5 minuten loopafstand van het treinstation Gent-Dampoort. We zijn perfect gelegen tussen de haven en het stadscentrum, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor iedereen. Bovendien bevinden we ons net buiten de lage-emissiezone, waardoor je gasten moeiteloos kunnen reizen. Onze locatie beschikt ook over een ondergrondse parkeergarage met elektrische oplaadpunten.

Een professionele uitstraling is essentieel voor elk bedrijfsevenement, en bij TAKE IN kunt u daarop vertrouwen. Onze toegewijde medewerkers staan 24/7 klaar om u te helpen met al uw wensen en vragen.

Maar TAKE IN is meer dan alleen vergaderzalen. Catering is een integraal onderdeel van elk succesvol evenement, en dat nemen wij serieus. Geniet van het gemak van onze eigen bar restaurant/pizzeria, zodat uw gasten tijdens hun pauzes kunnen genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. We kunnen voldoen aan verschillende dieetvoorkeuren en beloven dat uw gasten goed verzorgd worden tijdens het evenement.

Bovendien biedt TAKE IN het gemak van accommodaties ter plaatse, waardoor residentiële seminaries geen enkel probleem vormen. U heeft de keuze uit twee fantastische hotels op ons terrein. Het ibis budget hotel biedt comfortabele en betaalbare kamers, perfect voor degenen die op zoek zijn naar praktische en toch gezellige accommodatie. Als alternatief biedt het Adagio Access merk studio’s die perfect zijn voor deelnemers die meer ruimte en voorzieningen wensen. Deze studio’s zijn uitgerust met een volledig uitgeruste keuken, woonruimte en andere voorzieningen, waardoor ze aanvoelen als een thuis weg van huis. Overnachten verbetert de algehele evenementervaring. U wordt verfrist wakker en bent klaar voor de activiteiten van de dag, met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Bij TAKE IN streven we naar een uitgebreide en uitzonderlijke ervaring. Met comfortabele en moderne faciliteiten, een inspirerende omgeving, een centrale locatie, een professionele uitstraling, efficiëntie en flexibiliteit, en uitgebreide cateringopties, zijn we toegewijd om van uw bedrijfsevenement of vergadering een groot succes te maken. Kies voor TAKE IN tijdens uw volgende bijeenkomst en til uw meeting of evenement naar ongekende hoogten.