Dat gastronomie belangrijk is op een event, hebben ze bij J&M Catering goed begrepen. Deze cateraar is jouw secret ingredient voor evenementen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Een team van 120 gedreven en gepassioneerde medewerkers garandeert een professionele aanpak om voor elke opdracht absolute perfectie na te streven.

J&M Catering onderscheidt zich door het brengen van concepten met totaalbeleving. Denk aan out of the box concepten met selectief gekozen decoratiestukken. De eventcateraar werkt innoverend en gaat continu op zoek naar de nieuwste trends en ingrediënten. Een feest waarop jij kan ontspannen en samen met je gasten kan genieten, is voor J&M een geslaagd event.

J&M Catering gaat voor open communicatie tussen jou en hun team. Tijdens een eerste gesprek gaat de cateraar op zoek naar een optimale formule die jouw wensen en hun kwaliteiten combineert. Op korte termijn wordt een voorstel uitgewerkt dat volledig beantwoordt aan jouw behoeften en verwachtingen. J&M Catering bewijst zich elke keer opnieuw als één van de belangrijke spelers van de cateringmarkt.

Sinds 1992 is J&M Catering actief in de evenementencatering voor zowel particulieren als bedrijven.  Bij voorkeur bereiden de chefs enkele gerechten in het bijzijn van jouw genodigden. J&M’s moderne en interactieve manier van koken mag nu eenmaal gezien worden! Daag hen uit en vraag naar uiteenlopende formules. Walking dinner, sitting dinner, buffet, sharing plates, receptie, tapas, sweets, … alles is mogelijk! Het eigen inhouse personeel zorgt voor vlotte bediening, bemande buffetten en présence en elegantie door aangepaste kledij.

Als innovatieve Belgische cateraar beseft J&M Catering dat er steeds meer mensen met specifieke dieetwensen of allergieën aan tafel plaatsnemen. Zij voorzien standaard gluten- en lactosevrije opties aan in hun formules.

Troeven van J&M Catering​​​​​​​

  • Totaalbeleving
  • Ervaren cateraar
  • Innoverend
  • Decoratie
  • Out of the box
  • Uiteenlopende formules
  • Voorliefde voor Belgische keuken
  • Gezonde opties