Laat uw Evenement Stralen bij de Prachtige Zalen rondom de Hippodroom van Oostende!

Bent u bezig met het plannen van een speciaal evenement of feest en zoekt u nog de perfecte locatie? Waarom zou u dan niet kiezen voor de betoverende zalen rondom de Hippodroom van Oostende? Gelegen nabij de dijk, de Wellingtonrenbaan en de golfbaan, biedt dit evenementencomplex een schat aan mogelijkheden om van uw bijeenkomst een groot succes te maken.

Onze zalen zijn volledig flexibel en aanpasbaar, zodat ze de perfecte omgeving kunnen creëren voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een intieme receptie, een bruisende beurs, een sprookjesachtig huwelijksfeest of een indrukwekkende internationale productlancering.

Wat onze locatie nog specialer maakt, is de rijke geschiedenis van de Wellingtonrenbaan, die een authentieke en historische sfeer met zich meebrengt. In 1883 werd de Hippodroom gebouwd onder leiding van de Belle Epoque-architect Antoine Dujardin. Het was de favoriete zomerbestemming van koning Leopold II en de koninklijke familie. Hetzelfde jaar gaven de koning en de hertog van Wellington het startschot voor de allereerste officiële paardenrace.

Of u nu kiest voor onze cateringdiensten of uw eigen culinaire meesterwerk wilt meebrengen, wij bieden alle zalen te huur aan. Bovendien zijn er ruim voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar voor al uw gasten, en er bevinden zich diverse hotels op slechts een steenworp afstand.

Ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat de locatie perfect is voor uw evenement, van de parkeerplaats buiten tot binnen in de zaal. En gedurende de hele voorbereiding staan we u bij met advies en ondersteuning. Samen zorgen we ervoor dat uw evenement een onvergetelijk succes wordt!

Waar wacht u nog op? Kom langs en ontdek zelf de unieke troeven van onze prachtige locatie!